I to smo dočekali: Juventini skandiraju agentu!

Autor:

Da nam je neko pričao, ne bismo vjerovali da će skandirati i agentima...

I to smo dočekali: Juventini skandiraju agentu! Foto: Guliver/Alexander Hassenstein/Getty Images

Navijači "stare dame" slave dolazak Matijsa de Lihta!

Jedan od najtalentovanijih fudbalera svijeta, dosadašnji kapiten Ajaksa, odlučio je da izabere baš Juventus za svoj naredni klub, iako su za njega bili zainteresovani Pari sen Žermen, Barselona, Mančester junajted...


"Bjankoneri" su za njegov dolazak platili čak 75 miliona evra, a da bi De Liht izabrao baš crno-bijele boje morali su da budu izuzetno pametni u pregovorima sa njegovim agentom.

U pitanju je čuveni Mino Rajola, koji zastupa mnogobrojne poznate fudbalere, a kako prenose mediji u Italiji - Juventus je morao da "časti" i agenta sa čak 10 miliona evra u ovom poslu, kako bi sve tri strane bile potpuno zadovoljne sklopljenim sporazumom.

De Liht Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Juve je dobio igrača kog je želio, Rajola novac kakav niko drugi nije htio da mu ponudi, a De Liht platu od 12 miliona evra godišnje i šansu da se bori za najvažnije trofeje.

Holanđanin je u utorak uveče sletio u Torino gdje je obavio ljekarske preglede, a zanimljivo je da se jutros pred navijačima pojavio i Mino Rajola i kao nikad u životu - dobio je ovacije "bjankonera" koji su čekali da vide De Lihta.

"Mino, Mino..:", pjevali su navijači Juventusa valjda svjesni da je čitav posao oko dolaska talentovanog igrača zavisio i od volje kontroverznog menadžera.

Da nam je neko pričao, ne bismo vjerovali da će skandirati i agentima!

Ostale vijesti