Krupa u dobrom ritmu: Iskra savladana na Zlatiboru

Autor:

Član Prve lige Republike Srpske upisao je tako treći trijumf tokom priprema, bez primljenog gola.

Krupa u dobrom ritmu: Iskra savladana na Zlatiboru Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Krupe savladali su Iskru iz Danilovgrada rezultatom 2:0 u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Zlatiboru.

Izabranici Zorana Marića tako su nastavili sa odličnim rezultatima tokom pripremnog perioda, s obzirom da su ranije, prije puta na srpsku planinu, savladali federalne prvoligaše Metalege (1:0) i Jedinstvo iz Bihaća (4:0).

Krupa je do prednosti u duelu sa crnogorskom ekipom stigla u 18. minutu, kada je Nikola Mandić iskoristio kvalitetan pas nakon solo-akcije kapitena Nikole Dujakovića. Drugi gol, kojim je postavljen i konačan rezultat, postigao je u 48. minutu Lazar Nikolić na asistenciju prezimenjaka Stefana, koji je prije gola veoma dobro prošao po desnoj strani.

Drugu utakmicu na Zlatiboru Krupa će odigrati u subotu, a rival će im biti još jedan crnogorski klub, Grbalj iz Radanovića.

Nakon toga, slijedi meč sa ekipom OFK Petrovac (23. jul), dok je za 27. julski dan planiran duel sa Grafičarom, filijalom beogradske Crvene zvezde.

KRUPA – ISKRA 2:0

KRUPA: Kolak, S. Nikolić, Savić, Maksimović, Raković, Dujaković, Miketek, Bilal, Golubović, M. Modić, Mandić.  Još su igrali: Puzigaća, Makitan, Dekić, Palić, Šipovac, Glamočić, Džafo, L. Nikolić, Lukić.

ISKRA: Blažić, Obradović, Pejović, Lakić, Perović, Šahman, Borečić, Vukotić, Đurišić, Mandić, Milić.

Ostale vijesti