• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljića čekaju četiri meča pauze

Autor mondo.rs

Igrač Crvene zvezde posle žestokog starta i teške povrede fudbalera Suduve mogao bi da se vrati u ekipu tek za plej-of rundu doigravanja za Ligu šampiona ili Ligu Evrope

 Gobeljića čekaju četiri meča pauze Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je eliminisala Suduvu u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i izvesno na duže ostala bez pomoći Marka Gobeljića.

 Desni bek crveno-belih je nakon nekontrolisanog i preoštrog starta naneo tešku povredu igraču litvanskog kluba Vaidasu Slavickasu. Njemu je polomljena potklonicu na dva mesta, zbog čega je odlučeno da bude što pre operisan, i to odmah u Beogradu.

Trener Suduve Vladimir Čeburin tražio je posle meča da Gobeljić bude žestoko kažnjen zbog preoštrog starta, naglasivši da je fudbalska karijera Slavickasa "možda završena", a kako stvari stoje igrač Zvezde teško da će izbeći oštriju sankciju.

Sudeći prema težini povrede koju je zadao rivalu Gobeljića najverovatnije čeka kazna od četiri meča zabrane igranja, a neće biti iznenađenje ako ona bude i oštrija.

Milojević sigurno neće računati na Gobeljića za mečeve sa Helsinkijem, a najverovatnije i za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

U najboljem slučaju vratiće se na teren za plej-of rundu doigravanja za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, piše "Sportski žurnal".

Gobeljiću to nije bilo prvo isključenje na evro sceni u dresu Zvezde. On je dobio crveni karton i 2017. godine na meču protiv Frojane na Malti, ali tada je samo sapleo rivala, što su mnogi ocenili i kao prestrogu kaznu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC