• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijski komitet BiH nagradio Larisu Cerić

Autori mondo.ba Autori Fena

''Ova nagrada me dodatno motiviše da u svoju riznicu medalja dodam i olimpijsku'', kategorična je Larisa Cerić.

Na 2. evropskim igrama u Minsku, najbolja bosaskohercegovačka sportistkinja, džudistkinja Larisa Cerić, osvojila je srebrnu medalju, prvo odličje za BiH na ovom takmičenju. 

Tim povodom Olimpijski komitet BiH organizovao je prijem za Larisu Cerić i njenog trenera Branislava Crnogorca kako bi se i na ovaj način zvanično zahvalio na ostvarenom rezultatu, saopšteno je iz OK BiH.

Predsjednik OK BiH Izet Rađo je istakao da se "Larisa na evropskim i svjetskim prvenstvima bori sa takmičarkama koje predstavljaju mnogoljudne i bogate države čije sportske federacije raspolažu sa višemilionskim budžetima, čime je njen uspjeh još veći."

Cerićeva je naglasila da izuzetno cijeni napore OK BiH u namjeri da podrži najbolje sportiste BiH na njihovom putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

''Zahvalna sam OK BiH na finansijskoj podršci koju mi pruža u kontinuitetu, a ova nagrada me dodatno motiviše da u svoju riznicu medalja dodam i olimpijsku'', kazala je Cerić.

OK BiH je kao nebudžetski korisnik ovom prilikom izdvojio nagrade za ostvareni rezultat i to za Larisu Cerić 10.000 KM, a za njenog trenera 5.000 KM, kao dodatni podstrek da nastave sa radom i velikim uspjesima, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC