• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Deža vi" Širokog Brijega

Autor mondo.ba

U trenucima kada su Širokobriježani bili konkretniji i stajali bolje na terenu, protivnik je iskoristio greške bh. tima i surovo ga kaznio.

Fudbaleri Širokog Brijega eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poslije neuspjeha pred svojim navijačima (1:2) prije sedam dana, istim rezultatom Širokobriježani su poraženi i u revanšu od Kairata u Almatiju, iako su prvi stigli do gola.

Dražen Bagarić golom sa "bijele tačke" u 90. minutu osigurao je prednost gostima, ali je domaćin ekspresno uzvratio i sa dva brza pogotka u sudijskoj nadoknadi, prvo Ramazana Orazova u 91, a zatim i Islambeka Kuata u 93. minutu, stigao do novog trijumfa i plasmana u narednu rundu kvalifikacija.

"Ponovo nam se dogodio scenario kao i prije sedam dana. Imali smo određenu inicijativu i tražili svoje prilike. Kada smo poveli pogotkom iz jedanaesterca, preuzeli smo rizik, naša je obrana izašla visoko i Kairat nas je kaznio iz kontranapada", rekao je trener Širokog Brijega Goce Sedloski nakon meča, a prenosi klupski sajt Širokog Brijega.

Makedonski stručnjak imao je i primjedbu na ponašanje domaćina.

"Nije mi se svidjelo kako su domaći igrači odugovlačili u određenim trenucima i tako oduzimali vrijeme. Ipak, želim im sreću u nastavku takmičenja. Pokazali smo kako se i ekipi s malim budžetom mogu nositi s onom koja ima znatno veći poput našeg suparnika. Moramo raditi na našim greškama, skupo su nas koštale. No, zadovoljan sam kako se moja ekipa predstavila, naročito u prvom poluvremenu" dodao je Sedloski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC