• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije bruke, Hajduk izbacuju iz Evrope?

Autor mondo.rs

"Takva odluka ne bi bila iznenađujuća nakon nemilih scena kojima smo svjedočili", zaključuju u splitskom listu "Slobodna Dalmacija".

Split je i dalje u čudu!

Malo poznata Gzira sa Malte uspjela je da napravi senzaciju na "Poljudu" i da u drugom poluvremenu postigne tri pogotka - dovoljna da Hajduku i njihovim navijačima upropasti ljeto.

"Bili" su odigrali katastrofalnu utakmicu i sasvim zasluženo izgubili, nakon čega će definitivno uslijediti promjene u svakoj strukturi kluba, a posebno nezadovoljni bili su vatreni navijači koji su poslije finalnog sudijskog zvižduka uletjeli na teren.

Oni su željeli da se obračunaju sa igračima, nezadovoljni njihovom igrom, ali i sa upravom kluba što je policija u posljednji čas uspjela da zaustavi prije nego što je došlo do nasilja.

/HEROJI SA MALTE: SPLIĆANI, VIDELI STE VANZEMALJCE!/

Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", Hajdukova utakmica protiv Gzire sa sobom možda neće nositi samo osjećaj blamaže, nego bi mnogo gore po klub mogla da bude kazna UEFA, koja će sigurno istražiti ovaj slučaj.

S obzirom na to da Hajduk ima već istoriju kažnjavanja - splitski list navodi i da bi jedna od mjera moglo da bude izbacivanje iz takmičenja naredne sezone.

"Takva odluka ne bi bila iznenađujuća nakon nemilih scena kojima smo svjedočili", navodi isti izvor, dok se konstatuje i da bi vjerovatno prihvatljivija kazna u ovom trenutku bila novčana kazna i zatvaranje tribina za prvi naredni evropski susret.

Ili više njih.

/SVI PAROVI 2. KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE/

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC