• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glas sa tribine Poljuda: "UBIJTE SE, majku vam je**N!"

Autor mondo.rs

Šok, neverica, bes... sve ove emocije preplavile su navijače splitskog Hajduka koji su gledali blamatno ispadanje svojih ljubimaca od poluamaterskog kluba sa Malte. Pročitajte šta je sve izgovorio navijač Hajduka!

Bilo je i biće raznih iznenađenja i senzacija u fudbalu, ali je mnogo teško kada se to dogodi baš vašem klubu.

Navijači splitskog Hajduka u neverici su gledali kako fudbaleri malteške ekipe Gzira junajted, posebno "napaljeni" zbog potcenjivačkih ocena u hrvatskoj javnosti pred revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, odigrali su sjajan meč i postigli prelepe golove. A muk na "Poljudu" je zavladao kada je Hamed Konan postigao gol u sudijskoj nadoknadi koji je pokopao "hajdukovce".

Poslednji sudijski zvižduk bio je signal pojedinim navijačima sa severne tribine da utrče na teren, i da se, u besu, razračunaju sa igračima Hajduka. Drugi su na zapadnoj tribini probali da dođu do članova uprave splitskih "bilih".

"Biće vremena za sve priče i analize, molimo vas ostanite na svojim mestima", govorio je zvanični spiker FK Hajduk Split, dok je na terenu "Poljuda" trajao haos koji su izazvali pojedini "navijači" tog kluba, šokirani i besni zbog ispadanja "Ponosa Dalmacije" od malteškog kluba.

Obraćao se pojedincima koji su utrčali na teren, a koje su potom, udruženim snagama, jurili policajci i pripadnici obezbeđenja (snimak pogledajte OVDE).

Te incidenti snimali su gledaoci koji su ostali na svojim mestima, a na jednom od njih (možete da pogledate OVDE), čuje se kako razočarani navijač Hajduka psuje sve živo i igračima i treneru i upravi.

"Dođite, majku vam je**N! Ubijte se, p**ka vam materina, majku vam je**N da vam je**N, vama i vašem treneru i vašoj igri i ko ga postavlja, p**ka vam materina šugava", izgovarao je u dahu ovaj besni navijač Hajduka.

Zbog svih tih incidenata, Hajduku preti i izbacivanje iz Evrope (osim što je izbačen iz takmičenja na terenu).

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Moja sućut. DELIJA!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC