• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teksas je spreman za Srbina: Noćas debituje Jović!

Autor mondo.rs

Ako ne budete mogli da zaspite od vrućina koje se najavljene i u toku noći, jasno je šta ne biste smeli da propustite.

Navikli smo da već nekoliko godina unazad najveći klubovi na planeti koriste Internacionalni kup šampiona (ICC) za pripreme za narednu sezonu, a usput lepo i zarade! 

POVEZANE VIJESTI



Ovog leta učestvuje 12 klubova i mečevi će se igrati u Kini, Engleskoj, Švedskoj, Singapuru, Velsu i Sjedinjenim Američkim Državama, a nas će posebno zanimati duel u Hjustonu gde se večeras sastaju dva velikana.

U dva sata iza ponoći na teren na kome nastupaju Teksansi (NFL klub) istračeće fudbaleri Bajerna i Real Madrida, a očekuje se nastup i novajlija!

Kako prenose španski i nemački mediji, Zinedin Zidan odlučio je da već u prvoj utakmici ukaže šansu Luki Joviću, pojačanju "kraljevskog kluba" iz Frankfurta. Štaviše, spominje se da će biti i starter na večerašnjem duelu.

Uz njega bi priliku u napadu trebalo da dobije i Eden Azar, najskuplji novajlija ovog leta, dok će Mendi, Rodrigo i Kubo biti na klupi. Dužu pauzu dobio je Eder Militao.

Luka Jović bi tako trebalo da zaigra protiv svog bivšeg trenera Nika Kovača, a videćemo da li će sa Realom imati više sreće protiv Bajerna pošto je u pet mečeva sa Frankfurtom doživeo četiri poraza - bez učinka.



Prošle sezone u Bundes ligi postigao je 17 golova i zabeležio pet asistencija što je Real Madridu bilo dovoljno da ga "pazari" za oko 60 miliona evra, a zbog dobrog rada na pripremama - odmah će dobiti šansu da se pokaže i u dresu "los blankosa". Leto sa Srbijom je bilo za zaborav, ali je Jović odustao od odmora i poranio na pripreme kako bi impresionirao Zidana.

Ima i onih koji će želeti da impresioniraju i Kovača poput novajlija Pavara, koji se očekuje u startnih 11, posebno nakon prvog poraza na ICC od Arsenala.

Očekivani sastavi za duel na NRG stadionu

BAJERN: Nojer - Kimih, Pavar, Zile, Alaba - Gorecka, Alkantara - Gnabri, Miler, Koman - Levandovski.

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Načo, Varan, Marselo - Modrić, Kros, Isko - Marijano, Azar, Jović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC