• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović na klupi i Voša igra: Matić SRUŠIO svoje

Autor mondo.rs

Prošlo je samo tri nedelje otkako radi sa igračima Vojvodine, ali već sada se može reći da ima napretka u igri... Pobeda Čukaričkog, pa još jedan preokret - Mladosti!

 Superliga-1.-kolo-rezultati-Vojvodina-Macva-3-1-prva-pobeda-Lalatovica Izvor: MN PRESS

Prošlo je tačno dve i po godine kada je Nenad Lalatović napustio Vojvodinu nezadovoljan smenom uprave, iako je ekipa u tom trenutku igrala odlično i bila u vrhu tabele...

Ovog leta vratio se na "Karađorđe" posle najslabije sezone kluba u ovoj deceniji, i to nakon velikih uspeha sa Radničkim, a oko tri nedelje rada sa igračima "stare dame" bile su mu dovoljne da podigne ekipu i najavi bolje rezultate u takmičarskoj 2019/20.

Nakon četiri pobede na pripremama protiv ne toliko atraktivnih rivala u Sloveniji, Vojvodina je startovala u prvenstvu trijumfom protiv Mačve 3:1 (0:0).

Junak pobede na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci (pošto je na "Karađorđu" tek postavljena nova trava) bio je Bojan Matić koji je šezdesetak sekundi dva puta savladao svoj nekadašnji tim - na asistencije Drinčića i Ezea.

Izvor: MN PRESS

Dva brza gola u 50. i 51. minutu omogućili su Vojvodini da uz manje nervoze "završi" utakmicu, ali su je ipak dozvolili na kratko posle gola Stevanovića u 79. minutu.

Trijumf je ulepšao novajlija Gemović, takođe bivči igrače Mačve, u 93. minutu.

Svakako će posle pobede na premijeri biti zadovoljstva u Novom Sadu, a ima ga i na Banovom brdu gde je Čukarički upisao drugu uzastopnu pobedu, već treću ove sezone.

Nakon dva trijumfa u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Banatsa (ukupno 8:1), Čukarički je savladao i renovirani Napredak minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), s tim da su domaći u finišu morali da čuvaju rezultat sa desetoricom igrača.

Pobedu je doneo Luka Stojanović golom u 42. minutu, a neoprezan drugi žuti kapitena Marka Docića na petnaestak minuta do kraja nije doneo prednost Kruševljanima.

Izvor: MN PRESS

Delovalo je da ćemo na meču u Užicu, gde su se sastali Mladost i Radnik, videti prvu "podelu" bodova u novoj sezoni, ali smo umesto toga videli već drugi preokret u Superligi - i to Lučana u 89. minutu došao do pobede preko Vladimira Radivojevića.

Prethodno je Radnik poveo preko Danoskog u 16. minutu, dok je Pavlović izjednačio iz jedanaesterac u 71. i time najavio "obrt" na stadionu Slobode.

Rezultati 1. kola:

Spartak - Rad 2:1 (0:1)
/Obradović 66, Vidaković 80 - Trifunović 45+3p/

Mladost - Radnik 2:1 (0:1)
/Pavlović 71p, Radivojević 89 - Danoski 16/

Čukarički - Napredak 1:0 (1:0)
/Stojanović 42/

Vojvodina - Mačva 3:1 (0:0)
/Matić 50, 51, Gemović 90+3 - Stevanović 79/

Crvena zvezda - Javor 2:0 (2:0)
/Jovičić 28, Ben 45p/

nedelja

Inđija - Partizan (18.00, Arenasport 3)
Radnički - Proleter (20.00)

odigrano u petak

Voždovac - TSC Bačka Topola 1:2 (0:0)
/Stojčev 70 - Tomanović 55, Silađi 75/

TABELA: Vojvodina 3, Crvena zvezda 3, Mladost 3, Spartak 3, TSC 3, Čukarički 3, Inđija (-1) 0, Partizan (-1) 0, Proleter (-1) 0, Radnički (-1) 0, Napredak 0, Voždovac 0, Radnik 0, Rad 0, Javor 0, Mačva 0.

U 2. kolu od 26. do 28. jula sastaće se Javor - Partizan, Mačva - Inđija, Napredak - Vojvodina, Rad - Čukarički, Radnik - Spartak, TSC - Mladost, Proleter - Voždovac i Crvena zvezda - Radnički.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC