• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tapšaće se i Tomaneu, Kanjasu i Krstoviću"

Autor mondo.rs

Vladan Milojević još jednom o novajlijama.

 Crvena-zvezda-Javor-2-0-Zander Izvor: MN PRESS

Govorio je nedavno Vladan Milojević da je potrebno strpljenje za igrače koji su ovog ljeta stigli u Crvenu zvezdu, jer se prilagođavaju novom sistemu i novim zahtjevima.

U dvomeču sa litvanskom Suduvom minute je upsao samo Španac Kanjas, koji je u prvom meču ušao sa klupe, dok u revanšu nikoga od novajlija nije bilo u protokolu. Ni Kanjas, ni Tomane, ni Pankov, ni Žander, ni Krstović, ni Vasiljević. Po prvi put se to dogodilo još od kada je Nenad Lalatović bio trener Zvezde.

Razlozi su, ipak, dobro poznati. Neki su povrijeđeni, neki nedovoljno oporavljeni, dok golman Vasiljević trenutno za konkurente ima mnogo iskusnije Borjana i Popovića. 


Na superligaškoj premijeri protiv Javora, jedan se ipak, našao u timu. Brazilac Žander je zauzeo mjesto lijevog beka od prvog minuta i nagovijestio da će biti ozbiljna konkurencija Milanu Rodiću. Igrao je do 72. minuta, a prilikom zamjene publika ga je nagradila aplauzom.

"Žander nije spreman u potpunosti, ne znam kad je posljednji put odigrao takmičarsku utakmicu. Stranci su došli pred kraj priprema i nemamo previše vremena da se oni pripreme već moraju da podižu formu kroz utakmice. Svidio se publici, ali sva pojačanja su kvalitetna i nema sumnje da će pobrati aplauze i Tomane, Kanjas i Krstović. Žander ima mali problem u komunikaciji i trudimo se da mu olakšamo adaptaciju", objasnio je Milojević.

Što se tiče duela sa Javorom, bila je to rutinska pobjeda crveno-bijelih (2:0).

"Vidjeli smo lijepu utakmicu, sa dosta šansi i mislim da je trebalo da bude još golova. Želio sam da vidim pojedine igrače u određenim ulogama i sa te strane sam zadovoljan. Sa druge strane Javor je pružio vrlo dobru igru, pokazali su se kao ekipa koja zna šta hoće. Želim im mnogo sreće i vjerujem da za Javor nema zime. Nadam se da će u budućnosti biti stabilan superligaš. Čestitam mojim igračima na borbenosti i sjajnoj igri. Ostavljamo ovu utakmicu iza nas i okrećemo se novim izazovima", najavio je Milojević.

Slijedi sada prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u srijedu u Beogradu protiv Helsinkija (20.45).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC