• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik se iskupljuje za ŠESTICU na "Pecari"

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Čelika otputovali su u subotu u Međugorje, gdje su odradili i posljednji trening pred sutrašnji meč na "Pecari" protiv Širokog Brijega (21.00 sati), kojim otvaraju novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

  Turski trener Hasan Ozer na ovom meču neće računati na Aidina Mahmutovića, Nermina Hajdarevića, Enija Zilića, Almira Čubaru i Paragvajca Karlosa Fabijana te na povrijeđene Haruna Vardu i Luku Miletića, koji se oporavljaju nakon operacije koljena.

"Luka je došao da nas posjeti u Međugorju, ali, naravno, neće biti s nama. Što se tiče utakmice, smatram da smo spremni i da možemo izvući pozitivan rezultat, a za nas bi to bio i remi. Bod bi bio lijep uspjeh, s obzirom da nam u narednom kolu u goste dolazi prvak Sarajevo pa bismo podigli euforiju pred tu utakmicu", rekao je Anel Dedić i dodao da je siguran da bi navijači, u slučaju uspjeha na "Pecari", u još većem broju došli na derbi protiv Sarajeva.

Čelik je prošle sezone upravo na "Pecari", u okviru trećeg kola, doživio najteži poraz sezone - tada su izgubili s čak 0:6. U oba susreta koja su igrali u Zenici rezultat je bio 1:1.

"Bio sam u toj utakmici, ali ne želim se ni prisjećati. To se jednom desi, ali siguran sam da ovoga puta nema šanse da izgubimo na takav način. Vjerujem da uopšte nećemo izgubiti", istakao je Dedić.

Čelik je krajem prošle sedmice produžio ugovore s kapitenom Fenanom Salčinovićem, prvim strijelcem prošle sezone Harisom Dilaverom te golmanom Bojanom Pavlovićem, koji je prošlu polusezonu bio na pozajmici iz Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC