Divljak: Start za zatvor na igraču Liverpula!

Autor:

Mogao je da mu polomi nogu, srećom bez povrede je prošao mladi fudbaler Liverpula koji nije ni sanjao da će pretrpjeti takav start na prijateljskoj utakmici protiv Sevilje.

Divljak: Start za zatvor na igraču Liverpula! Foto: Tanjug/AP Photo/Mary Schwalm

Cijeli stadion je ostao u čudu!

Na prijateljskoj utakmici između Sevilje i Liverpula (2:1), odigranoj u Bostonu, desio se jedan od užasnijih poteza na fudbalskim terenima, a sezona nije ni počela...

Žoris Njanjon (22), fudbaler tima iz Andaluzije, odlučio je da mladog igrača šampiona Evrope - i zemljaka - Jasera Larusija (18), šutne iz sve snage u 76. minutu utakmice zbog toga što njegovoj ekipi prethodno nije dosuđen faul.

Larusi je dobio strašan udarac u nogu, ostao je odmah da leži na travi, a na terenu je nastala ozbiljna frka pošto niko nije mogao da vjeruje šta je Njanjon uradio...

Dobio je direktan crveni karton, a njegova je sreća što je u pitanju bio prijateljski meč - pošto bi u nekom od takmičenja UEFA, čak i u nacionalnim prvenstvima, zbog ovakvog poteza mogao da dobije ogromnu suspenziju.

Njanjon se u međuvremenu izvinio, a sreća u nesreći je da Larusi nije teže povrijeđen, iako je djelovalo kao da mu je udarcem slomio nogu.

Nečuveno!

Ostale vijesti