Akcija "Aerodrom": Uhapšen pa pušten

Autor:

S.A. iz Banjaluke, koji je uhapšen jutros zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja ili ovlašćenja protivpravno prisvojio 63.000 KM, pušten je nakon ispitivanja u Policijskoj upravi Banjaluka, potvrđeno je u ovoj upravi.

0
A- A A+
Hapšenje Banjaluka Foto: Brankica Spasenić, mondo.ba Hapšenje Banjaluka

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka odlučio je da nakon ispitivanja osumnjičeni bude pušten i da protiv njega u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za krivično djelo.

S.A. je osumnjičen da je prilikom prodaje turističkih aranžmana tokom 2017. i 2018. godine dobijeni novac prisvojio umjesto da ga položi na račun preduzeća u kojem je bio odgovorno lice.

On je uhapšen u akciji kodnog naziva "Aerodrom" nakon višemjesečne istrage vođene pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, tokom koje je oduzeta dokumentacija i saslušan veći broj lica, što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Riječ je o Siniši Antiću, bivšem direktoru turističke agencije "Ars turs", osumnjičenom da je za sebe zadržavao novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama.

U akciji "Aerodrom" uhapšena jedna osoba (VIDEO)

Tagovi:

Ostale vijesti