• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao u igračkim danima: Lampard ZNA s Barselonom

Autor mondo.rs

Nisu mogli da dobiju Japance i Irce, ali kada dođe Barselona... Verovatno ih je Lampard motivisao kao što su njega bivši menadžeri Čelsija. Debitovao Antoan Grizman.

Prijateljski turnir u Saitani - pripao je Čelsiju!

Novi menadžer "plavaca" Frank Lampard može i te kako biti zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv Barselone u Japanu pošto su Tami Abraham i Ros Barkli "srušili" šampiona Španije, a utisak je da su mogli da postignu i još koji gol više - 2:1 (1:0).

Bio je to već četvrti meč Čelsija na pripremama, na kojima su se mučili već protiv irskog Bohemijansa (1:1) i izgubili od Kavasakija (1:2), ali Barsa ih uvek posebno motiviše...

Možda je i do Franka Lamparda koji je u igračkim danima često igrao protiv Katalonaca u Ligi šampiona i postigao protiv njih čak tri gola, a možda će se najduže pamtiti "lob" iz mrtvog ugla na Nou Kampu preko Viktora Valdesa.

Njegovi igrači bili su rastrčani i voljni da se dokažu, pre svih to se odnosi na Pulišića, Žoržinja i Maunta, dok je Barselona tek na momente znala da zablista.

Na sredini terena je glavno pitanje vodio Riki Puć, koga je na poluvremenu zamenio Frenki de Jong, dok je debi zabeležio i najskuplji fudbaler ovog leta Antoan Grizman, međutim nije  uspeo da ostavi značajniji utisak na terenu - često se sudarao sa Usmanom Dembeleom.

To nije bilo strašno kao kada je Žoržinjo "naleteo" na njega i srećom ga nije povredio.

Barsa je u nastavku često "bombardovala" Kepu Arizabalagu, jedinog igrača koji je odigrao svih 90 minuta, ali ni on nije mogao da zaustavi projektil Ivana Rakitića.



Hrvatski reprezentativac, koji je navodno na izlaznim vratima Kamp Noua, tako je još jednom utišao kritičare odgovorivši da je i te kako važan za Barselonu, iako uz njega ne ide mnogo pompe u medijima kao što je to slučaj sa drugima.

Vredi napomenuti i da Leo Mesi nije igrao na ovom meču pošto mu je Barselona dala veći odmor nego drugim igračima, zbog toga što je igrao i Kopa Ameriku.

S druge strane povređen je N'Golo Kante koji se vratio u London. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC