• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulić: Sergej zna šta znači igrati za Lacio!

Autor mondo.ba

Kapiten Lacija i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine smatra da je "borba za status prvotimca zdrava stvar" za rimski klub. "Naš cilj ostaje plasman u Ligu šampiona", kaže Lulić.

Senad Lulić je u utorak govorio o predsezoni u Laciju, potvrdivši da je glavni cilj nebesko-plavih plasman u elitu evropskog fudbala.

"Naš cilj u novoj sezoni je plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da moramo se poboljšati i učiti iz svojih grešaka. Potrebna nam je mnogo veća ekipa s više snage u dubini kako bismo se mogli boriti na tri fronta", rekao je nekadašnji član "zmajeva".

Lacio je prethodne sezone završio na osmom mjestu u Seriji A, ali je osvojio Kopa Italiju, što mu je omogućilo direktan nastup u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Mi smo ujedinjena grupa, ali u Italiji ima mnogo snažnih ekipa da nam je potrebna savršena sezona. Nadam se da nam to može pomoći. Uvijek držimo glavu visoko i imamo mentalitet pobjednika. Tokom sezone, mogući su usponi i padovi, uz neočekivane poraze, poput našeg protiv SPAL-a i Kjeva. Moramo uvijek igrati kao da je u pitanju posljednja utakmica".

Njegov klupski kolega, reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić vrlo je blizu transfera u Mančester junajted, prenijela je rimska "Republika", ustvrdivši da je dogovor "pao" i da će transfer biti vrijedan 75 miliona evra plus bonusi. 

"Milinković je važan igrač, kao i svi ostali. Ovdje je već nekoliko godina i zna šta znači igrati za Lacio. Borba za status prvotimca je zdrava, drži ih čvrsto na zemlji. To je jedini način da se napreduje",naglasio je Lulić, koji je u rimski klub stigao prije osam godina iz švajcarskog Jang Bojsa.

Prethodno je u karijeri branio boje Belincone i Grashopersa, dok je u dresu BiH zabilježio 47 nastupa i postigao četiri pogotka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC