• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio u Zagrebu samo mesec dana, vratio se u Srbiju

Autor mondo.rs

Sin legendarnog fudbalera Partizana Nebojše Vučićevića potpisao za zagrebačku Lokomotivu, ali posle samo mesec dana vratio se u Srbiju i potpisao za Sinđelić.

 Vanja-Vucicevic-se-iz-Zagreba-vratio-u-Srbiju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iako je sin legendarnog igrača Partizana Nebojše Vučićevića "Ušketa", Vanja Vučićević je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu, a ubuduće će igrati za prvoligaša Sinđelić iz Beograda.

Ovaj 21-godišnji fudbaler imao je ovog leta zanimljivu priču. Vanja Vućićević je 13. juna potpisao ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom, bio je i na pripremama ekipe u Holandiji. Ovaj transfer objavljen je i na sajtu Lokomotive (pogledajte OVDE) i ta vest i danas stoji na zvaničnom kanalu kluba.

Međutim, vrlo brzo, posle samo tri dana, pojavio se problem - obeštećenje.

"Pozvali su me ljudi iz kluba i rekli da ne mogu da se dogovore sa mojim bivšim klubom, ruskim Krila Sovjetov (odigrao samo tri utakmice, prim. aut.) oko obeštećenja", izjavio je Vanja Vučićević "Sportskom žurnalu".

Nije baš jasno kako je Vučićević onda potpisao ugovor sa zagrebačkim klubom ako se pojavio problem oko obeštećenja naknadno. Valjda se to dogovara unapred!

No, Vučićević se potom vratio u Srbiju, pozvali su ga u "Sinđu" i on je prihvatio. Opet će igrati u crveno-belom dresu, a on na to kaže: "Lepo mi stoji".

Zanimljivo je i da je Sinđelić angažovao iskusnog fudbalera. nekadašnjeg igrača Partizana, 33-godišnjeg Borka Veselinovića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC