• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" dobili vetar u leđa: Oni su im snaga FOTO

Autor mondo.rs

Proslavljeni fudbaler Dejan Stanković odveo učesnike svog kampa na druženje sa košarkašima. Osmesi, autogrami. "Sa krova Srbije na KROV SVETA", poručio nekadašnji fudbalski reprezentativac.

Košarkašku reprezentaciju Srbije koja se na Kopaniku priprema za Mundobasket pred jedan od treninga posetili su polaznici fudbalskog kampa "Deki5", a predvodio ih je nekadašnji fudbalski reprezentativac i bivša zvezda Intera, Lacija i Crvene zvezde

"Sa krova Srbije na krov sveta", poručio je Dejan Stanković srpskim košarkaškim reprezentativcima i poželeo im mnogo sreće na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Kini.

Oduševljeni mališani su imali priliku da se druže sa našim najboljim košarkašima, ali i da se na kratko okušaju u igri pod obručima u društvu Teodosića, Raduljice, Bjelice i ostalih igrača.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

"Sa predsednikom Košarkaškog saveza Predragom Danilovićem i selektorom Sašom Đorđevićem me veže dugogodišnje prijateljstvo. Iskoristio sam priliku da ih posetim", kaže Stanković i dodaje:

"Dečiji osmesi i njihovo zadovoljstvo zbog boravka na kampu su nam najvažnija misija. Želja nam je da ovi mališani sa kampa 'Deki5' ponesu uspomene za ceo život. Takođe, znam koliko su ove uvodne pripreme igračima teške i zato smo poželeli da im pružimo podršku. Siguran sam da će za decu ovo biti nezaboravno iskustvo, a drago mi je da su i naši košarkaši uživali u druženju sa mališanima".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC