• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su Miloje i Lalat postali zanimljivi Hrvatima...

Autor mondo.rs

Milojević je za dvije godine osvojio dvije titule, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, Lalatović već šest-sedam godina važi za jednu od najzanimljivijih figura u srpskom fudbalu, ali su ex-Yu mediji tek od nedavno zainteresovani...

Vladan Milojević vratio se u srpski fudbal prije dvije godine i do danas vodio Crvenu zvezdu 116 puta, osvojio dvije titule prvaka Srbije, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, bio akter sedam "vječitih derbija" sa Partizanom.

Nenad Lalatović jedna je od najzanimljivijih figura na fudbalskoj sceni u Srbiji već šest-sedam godina, trenirao je Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički, Radnički, od skoro ponovo Vojvodinu i zahvaljujući vatrenom temperamentu više puta bio "vijest dana".

Međutim, mediji u regionu počeli su tek nedavno da pokazuju interesovanje za "press" konferencije dvojice mladih srpskih trenera.

Pretpostavljamo da to nema pretjerane veze ni sa Milojevićem, ni sa Lalatovićem.

"Muke srpskih trenera postale su hit, na presicama padaju u drugi plan, a zbog atraktivnih glasnogovornica sve čećše gube koncentraciju", naslov je zagrebačkog "Jutarnjeg lista" u "izvještaju" sa konferencija za medije beogradskih i novosadskih crveno-bijelih.

Miloje
Izvor: YouTube


"Jutarnji" je publici u Hrvatskoj na ovaj način predstavio portparolke Crvene zvezde i Vojvodine, Tatjanu Šajković i Bebu Kružević.

"Tatjana se u posljednje vrijeme uglavnom pojavljuje na naslovnicama, jer svojim odjevnim kombinacijama, prije svega dekoltiranim majicama, oduševljava navijače srpskog kluba i na muke stavlja trenera Milojevića, koji prilikom svakog izlaganja mora kontrolisati svoje poglede", piše "Jutarnji" u izveštaju sa Stadiona "Rajko Mitić".

"Čini se kako je u komšiluku postalo nepisano pravilo da za portparolke postavljaju atraktivne pripadnice ljepšega spola. Još prije nekoliko dana, novinske stupce je punila Beba Kružević, inače portparolka FK Vojvodine. Ona je dospjela u medije zahvaljujući i treneru Nenadu Lalatoviću, kojem je na njegovoj press konferenciji pogled konstantno bježao ulijevo", stoji u delu teksta posvećenom konferenciji na "Karađorđu".

Lalat
Izvor: YouTube


Ovako-onako, srpski fudbal ostao je interesantan na ex-Yu prostorima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC