Premijera: Uskoro i na vašem telefonu! (FOTO)

Autor:

Pogledajte šta je stiglo na redakcijske MONDO MobIT telefone - nova Google Play prodavnica!

Premijera: Uskoro i na vašem telefonu! (FOTO) Foto: MONDO / Marko Čavić

Red je da još jednom menjamo Android navike, pa nam je Google poslao na test novu Google Play Android prodavnicu aplikacija i igara. Odmah na prvi pogled jasno je da je ono što je bilo u meniju na izvlačenje sa strane sada dobilo nove pozicije, recimo u podnožje aplikacije.

Belina je još više, ikonice su razmaknutije, tekst povećan i jasniji, a “zelenila“ je sve manje. Bela boja je preuzela primat, a potpuno su promenjene i naslovne stranice aplikacija i dugmad u prodavnici, koja su veća i “pljosnatija“, bez previše efekata u celoj prodavnici uopšte.

Prošetajte se našom galerijom slika, pa pogledajte kako će izgledati i vaš Android Play Store prodavnica aplikacije, igara i muzike uskoro, a u galeriji je i verzija prodavnice.

Da biste proverili da vi možda imate ovu verziju na čekanju, ispratite putanju: Otvorite Play prodavnicu - Izvucite levi pokretni meni - Kliknite na Podešavanja - Tapnite na Play Store version.

Sačekajte par trenutaka i Play Store će vam poslati poruku o tome da li postoji ili ne postoji nova verzija za vašu Play prodavnicu.

Ostale vijesti