U Banjaluci otvoren hotel Marriott

Autor:

U Banjaluci je otvoren hotel „Courtyard by Marriott“ sa četiri zvjezdice, a po franšizi najvećeg svjetskog hotelskog brenda „Marriott International".

2
A- A A+

hotel Foto: Srna

Novootvoreni hotel u najvećem gradu Srpske ima 118 savremeno opremljenih soba, sobe za lica sa invaliditetom, višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mjesta, restoran sa više od 100 mjesta, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela.

Hotel su otvorili predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

„Marriott International“ je najveći svjetski hotelski brend, sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, sa portfoliom od 30 hotelskih brendova, sa više od 1,2 miliona smještajnih jedinica i preko 100 miliona članova lojaliti kluba.

Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima.

Najveći svjetski hotelski brend Marriott International i domaća kompanija MMI Razvoj projekata potpisali su krajem 2017. godine franšizni ugovor o otvaranju hotela „Courtyard by Marriott“ u Banjaluci.

Hotel u Banjaluci se nalazi u ulici Prvog krajiškog korpusa.

L.U.D.I.L.O. - hotel inspirisan "Igrom prestola"! FOTO

Ostale vijesti