• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glupost Marsela! Sreća što je bila prijateljska...

Autor mondo.rs

Iskusni Brazilac praktično je asistirao Hariju Kejnu za vodeći, ispostavilo se i pobedonosni gol Totenhema.

Problemi za Real Madrid i njegovog trenera Zinedina Zidana nastavljaju se i po povratku iz SAD, gde su Ramos, Modrić i drugovi izgubili od Bajerna (1:3) i Atletika (3:7), uz remi sa Arsenalom (2:2).

U polufinalu pripremnog "Audi kupa" u Minhenu, Real se sastao sa Totenhemom i doživeo novi poraz - 0:1 (0:1), pogotkom Harija Kejna u 22. minutu.

Španski velikan u prvom poluvremenu je bio potpuno nadigran, dok je u nastavku, uz veliki broj izmena na obe strane, bilo šansi i za izjednačenje i za dupliranje prednosti.

Golman "kraljevića" Kejlor Navas imao je nekoliko zapaženih intervencija, kojima je sprečio aktuelnog vicešampiona Evrope da uradi ono što je Realu pre nekoliko dana uradio napad gradskog rivala Atletika, ali i Kostarikanac je bio nemoćan kada je Marselo napravio veliku grešku u potpuno bezazlenoj situaciji.

Umesto da pusti da ne baš sjajan pas iz sredine terena izađe u aut, iskusni Brazilac je intervenisao tako da je "izbacio" iz igre i svog štopera, Serhija Ramosa, dok je centarfor Totenhema utrčao u prazan prostor i lako doveo u vođstvo londonski tim.

Domaćin turnira Bajern u drugom polufinalnom susretu dočekuje Fenerbahče, a finale i utakmica za treće mesto na rasporedu su već u sredu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC