Novi ekskluzivni naslovi u m:tel TV ponudi

Autor:

Ako večeri provodite uz televizijski program, evo nekoliko prijedloga za gledanje.

0
A- A A+
pearl harbour Foto: m:tel

Ekskluzivno na TV HBO, film “Perl Harbur” možete pogledati u petak, 2. avgusta u 21:45 časova

Istorija oživljava u nezaboravnom i proslavljenom filmu “Perl Harbur”, spektakularnom blokbasteru u produkciji Džerija Brukhajmera i režiji Majkla Beja. Uz fantastične vizuelne i zvučne efekte, film prikazuje događaj koji je promijenio svijet – tog nedjeljnog jutra u raju, kada su ratni avioni zaparali mirno nebo nad Perl Harborom i uveli Ameriku u Drugi svjetski rat. Ova istinita priča o katastrofalnom porazu, herojskoj pobjedi i ličnoj hrabrosti govori o pogubnom uticaju rata na dvojicu hrabrih, mladih pilota, Bena Afleka i Džoša Hartneta, ali i na prelijepu i posvećenu medicinsku sestru, Kejt Beksindejl. “Perl Harbor” je nevjerovatan rediteljski poduhvat - uzbudljiva rekapitulacija tog “neslavnog dana” i dirljiva posveta muškarcima i ženama koji su ga preživjeli.

dženifer eniston Foto: m:tel

Dženifer Aniston tumači glavnu ulogu u romantičnoj komediji, filmu “Sa njim i na kraj svijeta”, koji TV PRVA prikazuje u petak, 2. avgusta u 22:45 časova

Nakon što Džordža degradiraju na poslu, jedina im je opcija selidba kod njegovog napornog brata u Atlantu. Na putu za Atlantu, Džordž i Linda nailaze na Elizium, idiličnu zajednicu u kojoj žive živopisni likovisa neobičnim pogledima na svijet. Je li Elizium novi početak koji traže ili će im ova promjena perspektive izazvati samo još više problema?

hju džekmen Foto: m:tel

Film “Favorit”, je izuzetno uzbudljiv politički triler koji TV CINEMAX donosi u nedjelju, 4. avgusta u udarnom terminu od 20:00 časova

Hju Džekmen, glumac nominovan za Oskara, glumi harizmatičnog političara Garija Harta u uzbudljivoj drami “Favorit”, reditelja Džejsona Rajtmana, takođe nominovanog za Oskara. Film prati uspon i pad senatora Harta koji je očarao mlade glasače i bio jedan od favorita za predsjedničkog kandidata Demokratske stranke, 1988. godine. Međutim, njegova kampanja je doživjela veliki udarac nakon objavljivanja priče o njegovoj vanbračnoj vezi sa Donom Rajs. Kada su se tabloidno i političko novinarstvo prvi put udružili, senator Hart je bio primoran da se povuče iz izborne trke, što je ostavilo trajne i duboke posljedice na američku i svjetsku političku scenu.

hotel grand Foto: m:tel

Od 5. avgusta, ponedjeljkom u 22:00 časova na TV FOX Life možete pogledati nove epizode serije „Hotel Grand“

Eva Longorija je izvršni producent ove drame smještene u posljednji hotel u porodičnom vlasništvu u multietničkom Majami Biču. Vlasnik hotela je harizmatični Santijago Mendoza, dok njegova glamurozna supruga Džidži i njihova odrasla djeca uživaju u uspjehu. Odano hotelsko osoblje upotpunjuje ovu priču o usponu i padu. Bogati gosti baškare se u luksuzu, ali iza prelijepe hotelske spoljašnosti kriju se skandali, rastuće zaduživanje i opake tajne. Serija je zasnovana na španskom originalu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Ostale vijesti