• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božićna "bitka za Los Anđeles", Jokić čeka Zajona

Autor mondo.rs

Kreatori rasporeda NBA lige za sezonu 2019-20 završili su veliki posao. Za sada je "procureo" raspored za prestižni datum, 25. decembar.

I ove godine će se na katolički Božić igrati pet mečeva regularnog dela NBA lige.

Kao i obično, na sceni će biti ekipa Lebrona Džejmsa, koji je 2018. doživeo ozbiljnu povredu prepona upravo na Božić, kada su njegovi Los Anđeles Lejkersi gostovali Golden Stejt Voriorsima.

Ovog puta - kakvo "iznenađenje"! - kreatori rasporeda odlučili su da na veliki praznik snage odmere gradski rivali, Lejkersi i Klipersi, koji su se tokom leta ozbiljno pojačali i očekuje se da budu među glavnim kandidatima za titulu.

Uz rame Džejmsu sada je Entoni Dejvis, doveden u velikom "trejdu" iz Nju Orleansa, dok će Kliperse predvoditi dvostruki, aktuelni MVP finala plej-ofa Kavaj Lenard i doskorašnji član Oklahome Pol Džordž.

Prvi put od odlaska u NBA, na Božić će zaigrati reprezentativac Srbije Nikola Jokić, čiji Denver Nagetsi će dočekati Nju Orleans Pelikanse, sa prvim pikom junskog drafta, robustnim Zajonom Vilijamsonom, sjajnim plejmejkerom Džruom Holidejom, pojačanjima poput Brendona Ingrama, Derika Fejvorsa, Džej Džej Redika, ali i Italijana Nikola Melija, koji je stigao iz Fenerbahčea.

U ostalim mečevima prazničnog programa sastaće se Golden Stejt i Hjuston, Toronto i Boston, a u mogućoj najavi finala Istoka će Filadelfija Siksersi ugostiti Milvoki Bakse.

Reptorsi, aktuelni šampioni, igraće na Božić posle pauze od 18 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC