• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp konačno izlazi u susret korisnicima

Autor mondo.rs

Odavno želimo da koristimo jedan isti WhatsApp broj na više različitih uređaja i to će uskoro biti i moguće!

 WhatsApp konačno izlazi u susret korisnicima Izvor: MONDO portal

Možda vam se nekad dogodilo da poželite da u toku dopisivanja na WhatsApp aplikaciji, koja će uskoro promeniti i ime (usput da vam i to kažemo) sa telefona prebacite na kompjuter ili tablet?

Verovatno da je tako, pa otud i znate da to i nije baš najjednostavnije. Prvo morate da skenirate QR kod s ekrana kompjutera, kako biste izvršili autorizaciju WhatsApp aplikacije i tako povezali svoj broj telefona. Naravno, ako imate internet u tom trenutku. Ako se slučajno dogodi da telefon u tom trenutku nije povezan na internet, zaboravite i dopisivanje na kompjuteru ili drugom uređaju, jer jedno bez drugoga nije moguće da funkcioniše.

E, sad sledi malo bolji deo vesti - više nećete morati da prolazite kroz sve ovo! WA Beta sajt otkriva da će WhatsApp aplikacija napokon dobiti opciju da se istovremeno koristiti na različitim uređajima, što bi je pretvorilo od mobilne u onu, koja ima mogućnost da se koristiti na više platformi ili da uprostimo - moći ćete da je sa samo jednim nalogom i istim brojem upotrebljavate i na računaru o na drugim uređajima (iPad, iPhone, Android…).

S druge strane, kako piše britanski The Independent, to znači da će WhatsApp ubuduće funkcionisati na gotovo isti način kao i Facebook, na čiji nalog se prijavljujemo sa bilo kojeg uređaja i u bilo koje vreme, uz istovremenu sinhronizaciju sadržaja na svim uređajima.

Najzad su pristali da nam ispune višegodišnji zahtev, najzad!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS