• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam ostavio Njukasl, neću ni Fulam!"

Autor mondo.rs

Aleksandar Mitrović veliki je optimista pred početak nove sezone, u kojoj sa londonskim klubom želi da izbori povratak u Premijer ligu.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović potvrdio je ovog leta da je od onih specifičnih fudbalskih "glava", koje retko kada biraju jednostavna i lagodna rešenja.

Posle ispadanja Fulama iz Premijer lige lako je mogao da promeni sredinu, možda čak da ode u Kinu i dobro napuni džepove, kako su uradili mnogi evropski asovi u naponu snage, ali "Mitar" je potpisao novi ugovor sa svojim klubom.

Na pet godina!

U subotu popodne, na gostovanju Barnsliju, počeće još jednu sezonu engleskog Čempionšipa, čija je svakako jedna od najvećih zvezda.

"Nisam čovek koji beži od problema. Nisam napustio Njukasl kada je ispao pre tri godine, pa neću ni Fulam. Ovaj klub je meni i mojoj porodici pružio mnogo ljubavi, u vreme kada sam bio u teškoj situaciji", podsetio je Mitrović na zimu 2018, kada ga je Slaviša Jokanović doveo na pozajmicu iz Njukasla, gde je tavorio kod Rafaela Beniteza.

"VAR? Nisam oduševljen"

Da može da promeni jednu stvar u fudbalu, to bi bilo... "Ukinuo bih VAR. Nisam oduševljen time, možda zbog lošeg iskustva sa Svetskog prvenstva. Srećan sam što ga ove sezone nećemo imati u Čempionšipu".

"Neću da odem iz Fulama, sada kada je njemu teško", dodao je Srbin.

Iako u septembru puni tek 25 godina, Mitrović je u karijeri prošao mnogo toga. I sa Fulamom je doživeo radost zbog povratka u Premijer ligu, pa razočaranje kada su shvatili da nisu dovoljno dobri da u njoj i ostanu.

"Želim da osećam strast i da svaku utakmicu igram punim srcem. Fulam mi daje upravo to. Imam poštovanje kluba, ljubav navijača, saigrača i osoblja. Svaki put kada izađem na teren 'Krejven Kotidža' osećam sreću".

Zato i nije želeo da ode, recimo u Vest Hem.

"Ovde se budim srećan, jedva čekam trening. Za neke stvari ne postoji cena".

Mitrović smatra da je menadžer Skot Parker po fudbalskoj filozofiji sličan Jokanoviću i da će to klubu doneti uspeh.

"To što je Skoti dobio poverenje na duže staze uticalo je na moju odluku da ostanem. Mislim da će unaprediti celu ekipu. Očekujem da u Čempionšipu budemo dominantni u većini mečeva".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC