• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trio "ratnika" ostaje na okupu: Grinu 100 miliona!

Autor mondo.rs

Golden Stejt nije uspio da ubijedi Kevina Durenta da treba da ostane u njihovim redovima, ali sa Tompsonom i Grinom nije bilo problema.

Tri od četiri najbolja košarkaša Golden Stejta ostaju na okupu!

Stef Kari je potpisao ugovor na pet sezona u julu 2017. godine, i trenutno je najplaćeniji igrač NBA lige, nedavno je i Klej Tompson ostao nakon ponude maksimalnog ugovora, dok je od danas "zaključan" i Drejmond Grin.

Univerzalac "ratnika" i jedan od najboljih defanzivaca lige dogovorio se oko četvorogodišnjeg ugovora vrijednog 100 miliona dolara -maksimalno što je mogao da dobije.

Grinu je ugovor sa Golden Stejtom isticao sljedeće sezone, ali su Voriorsi požurili kako bi košarkaša zadržali i prije nego što je pomislio na to da bi mogao da ode iz ekipe, kao recimo Kevin Durent - koji se preselio u Bruklin Netse poslije tri godine u Oklendu.

Produženje od četiri sezone ne znači da "prestaje" da važi prethodni sporazum Grina i Voriosa, nego da će njihova saradnja potrajati pet sezona - i biti vrijedna ukupno 118 miliona dolara.


Podsjetimo, Golden Stejt u narednu sezonu ulazi jači za Danđela Rasela, dok su klub napustili Demarkus Kazins, Šon Livingston, Andre Igudala, Jonas Jerebko...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC