• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u Bijeljini bez Janičića

Autor mondo.ba

Osim standardnog defanzivca, duel sa Radnikom moglo bi propustiti još nekoliko igrača, s obzirom da je trener Branislav Krunić najavio promjene u odnosu na dosadašnje mečeve.

 Nemanja Janičić zaradio treći žuti karton, ne igra protiv Radnika Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije prvog poraza u sezoni, od Tuzla sitija (1:2), fudbaleri Borca i narednog vikenda biće gosti, i to u Semberiji protiv bijeljinskog Radnika.

Za ovaj duel šef stručnog štaba Branislav Krunić neće moći računati na standardnog defanzivca Nemanju Janičića, koji je na "Tušnju" zaradio treću javnu opomenu, pa će posljednja linija odbrane doživjeti promjene.

Njih bi moglo biti i u ostalim linijama tima, s obzirom da Krunić nije bio zadovoljan izdanjem protiv Tuzlaka, te je najavio određene promjene za meč četvrtog kola Premijer lige BiH.

Biće ovo prilika za centralnog defanzivca Nebojšu Runića da upiše prve ovosezonske minute, naravno, ukoliko Krunić ne bude razmišljao o promjeni formacije.

Ono što je sigurno, u Bijeljini neće biti ni Almedina Ziljkića, koji još kuburi sa povredom, dok bi u ekipu trebalo da se javi Aleksandar Subić, koji bi mogao zabilježiti prvi ovosezonski nastup, odnosno povratnički debi u crveno-plavom dresu.

S druge strane, ni Radnik neće biti kompletan, s obzirom da je defanzivac Miloš Simonović u jučerašnjem porazu od Širokog Brijega (0:3) zaradio direktan crveni karton i neće biti u protokolu za duel sa Banjalučanima.

Duel na Gradskom stadionu u Bijeljini zakazan je za subotu od 17.30 čaova.

Borac je u uvodna tri kola sezone ostvario polovičan učinak, po jednu pobjedu, remi i poraz, te nakon 270 minuta zauzima šestu poziciju sa četiri boda. Jedan manje skupili su Bijeljinci, koji su do sada zabilježili pobjedu i dva poraza.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures

Kakav Runiić majko moja .

Darko. BL

Dueli protiv glavnih kandidata za ispadanje Tuzle i Zvijezde su pokazali da je Borac s njima u 5 deka. Ostaju jos Radnik i Mladost u 4. i 5. kolu od glavnih kandidata za ispadanje i tad ce se vidjeti ima li Borac ekipu za opstanak.

Razočarenje

Borac je i ove godine jedno veliko razočarenje svih svojih simpatizera. Najstarija, najsporija ekipa, totalno odbrambeno orjentisana, bez iole povezane igre ka naprijed

MILOS

RADNIK U SUBOTU DOLAZI DO TRI NOVA TRI BODA

poraz

Sta ocekivati u Bijeljini na + 38 u subotu, pogotovo od najvecih pojacanja Vukajlije i Mirica koji vec poslije 15 min. i 3 sprinta ne mogu hodati ni po hladu. Linije tima kod Borca stoje dosta daleko, mnogo je praznog prostora, nepovezanosti i losih igraca. Jedini koji zasluzuju dres Borca su golman Lucic, bek Cosić, napadac Vranjes i stoper Jovanovic. Ostalo slobodno, cast ponekom izuzetku, prodajte na javnoj licitaciji i dovedite prave igrace.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC