• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najdraži gol Kristijana Ronalda

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera sveta pričao je o svojoj karijeri, najlepšim trenucima, kao i o tome šta bi bio da nije postao sportista.

Pred početak nove sezone, dok su igrači još u nešto opuštenijem raspoloženju, Kristijano Ronaldo je već uveliko spreman za predstojeće izazove.

Ipak, on je u razgovoru za YouTube kanal "Soccer.com" govorio o temama "za relaksaciju", a istakao je da ne može da izabere omiljeni pogodak, budući da ih je postigao gomilu...


"Teško je izabrati, istaći jedan, a postigao sam preko 700 golova... Uvek ću reći da mi je omiljeni onaj koji sam poslednji postigao – možda nije uvek najlepši, ali taj je najvažniji. Kada postignem sledeći, taj će mi biti omiljeni i biće još važniji", rekao je sjajni Portugalac.

Dodao je da postoji veliki broj igrača sa kojima dosad nije igrao u istom dresu, ali da najviše žali što sa jednim nekadašnjim fudbalerom nije delio eru u kojoj nastupa.

"Kada bih morao da izaberem jednog sa kojim bih voleo da sam igrao, to bi bio Euzebio. On je jedan od sinova Portugala, a voleo bih da smo delili svlačionicu jer je Portugalac i bio je sjajna osoba", kazao je aktuelni kapiten te države o svom legendarnom sunarodniku.

Na pitanje kako je nastala njegova sada već dobro poznata proslava gola, rekao je da se sve desilo spontano, te da je nastavio da je koristi jer ju je publika upamtila.

"Sve je počelo u jednoj od predsezona kada smo igrali sa Čelsijem i pravo niotkuda sam odlučio da to uradim. Bilo je potpuno prirodno, a nakon toga sam počeo redovno tako da slavim golove jer su me navijači zapamtili po tome", iskren je fudbaler Juventusa.


Da nije jedan od najboljih fudbalera sveta, tvrdi da bi eksploatisao svoj izgled, mada ne zna koliko bi imao uspeha...

"Kada ne bih igrao fudbal pokušao bih da budem glumac. Ili model. Nisam siguran koliko bih bio talentovan za glumu, ali ja verujem da ukoliko radite na sebi i posvećeni ste, možete da ostvarite sve snove", zaključio je jedan od najboljih igrača današnjice.

On će predvoditi Juventus u novom pohodu na Seriju A i Ligu šampiona, sada ima i pojačano "pomoćno osoblje" pa je njegov tim jedan od favorita za osvajanje oba takmičenja.

Sa novim trenerom i osveženim linijama tima sigurno će igrati izuzetno ofanzivan fudbal, a to bi moglo da znači da će Ronaldo postići veliki broj "omiljenih" golova u ovoj godini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC