• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije vrijeme za tu temu, ali... Milojević o Gajiću

Autor mondo.rs

Zvezdin trener objasnio zašto mladog reprezentativca ove sezone i dalje nema u timu.

 Vladan-Milojevic-o-Milanu-Gajicu Izvor: MN PRESS

U mislima stručnog štaba i fudbalera Crvene zvezde trenutno je samo jedno - utakmica sa Kopenhagenom u utorak od 20.45 na stadionu Rajko Mitić, prva od dvije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (prenos na TV Arena Sport 1).

Po običaju, Vladan Milojević na konferenciji za medije nije želio da otkriva detalje u vezi sa startnom postavom, a iako je najavio da će možda iznenaditi izborom igrača, čini se da tu nije mislio na Milana Gajića. 

Mladi reprezentativac Srbije koji je zimus stigao iz Bordoa još nije uspio da se nametne za zapaženu minutažu, a Zvezdin trener je objasnio zašto je tako.

"Neukusno je da pričamo o igračima ponaosob, ali ajde, odgovoriću", rekao je Milojević upitan za Gajićev status tokom konferencije za medije uoči duela sa Kopenhagenom.

"Gajić je tu, u konkurenciji je. Malo se mučio cijelo proljeće i ja kao trener pokušavam da mu pomognem. Njegovi kvaliteti su jasni, ali kada uđete u kontra ritam teško je da se iščupate, a mi nemamo mnogo vremena kada krene sezona. Hoću da bude potpuno fit kada bude dobio šansu, ne zaboravite da on prije dolaska nije mnogo igrao, ali je veliki profesionalac i vrijedno trenira. Igrao je Evropsko prvenstvo kada smo željeli da odmara i zato je dobio malo dužu pauzu. Dobro radi, ima dovoljno vremena za njega i on je u svakom slučaju budućnost Crvene zvezde", istakao je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC