• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat opet u Fiorentini - sad na pozajmici!

Autor mondo.ba

Vezni fudbaler hrvatske reprezentacije je četiri godine nosio dres Fioreontine prije nego što se odlučio na seobu u Lacio.

Hrvatski vezista Milan Badelj se, nakon samo godinu dana, vratio u Firencu!

''Ljubičasti'' su danas na konferenciji za novinare predstavili Badelja kao treće pojačanje u ljetnom prelaznom roku, nakon što su prethodno opremu ''viole'' zadužili Kevin Prins Boateng i Pol Lirola.

Reprezentativac Hrvatske je iz Lacija, u koji je stigao upravo iz Fiorentine prošle godine kao slobodan igrač, stigao na pozajmicu, a klub iz Firence je morao da plati 700 000 evra za jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa za 4.3 miliona evra po isteku iste.

 ''Nikad nisam prestao da volim Fiorentinu. Napustio sam klub prije samo godinu dana iz sportskih razloga, ali sad su se stvari promijenile. Nisam razmatrao druge ponude, ostao bih u Laciju da nije postojala šansa da se vratim ovamo'', rekao je Badelj, koji je, nakon smrti Davidea Astorija, bio i nosilac kapitenske trake u Fiorentini.

''Nisam se vratio očekujući da ponovo dobijem tu ulogu. Kapitensku traku će nositi onaj koji to najviše zasluži'', istakao je Badelj koji je, prije dolaska u Lacio, za Fiorentinu tokom četiri godine odigrao 140 utakmica. Prošle sezone je u dresu ''nebeskoplavih'' nastupio na 16 takmičarskih utakmica i osvojio Kup Italije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC