• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tim Zvezde: "Džokeri" Pavkov, Degenek i Gobeljić?

Autor mondo.rs

U timu crveno-bijelih očekuje se nekoliko promjena u odnosu na duel sa Helsinkijem.

 Crvena-zvezda-Kopenhagen-Vladan-Milojevic-sastav Izvor: MN PRESS

Prošla je Crvena zvezda u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali poraz od Helsinkija u revanšu (1:2) potvrdio je da forma pojedinih igrača i dalje nije na željenom nivou. 

Još u Finskoj istakao je Vladan Milojević da nije zadovoljan pojedincima, a u najavi prve utakmice sa Kopenhagenom (utorak 20.45, stadion Rajko Mitić, prenos na TV Arena Sport 1) otkrio je i da će iznenaditi sastavom tima.

Po viđenom u prethodnim utakmicama (po dvije protiv Suduve i Helsinkija, zatim Javora i Radničkog iz Niša), moglo bi se i naslutiti koje promjene Zvezdin trener sprema. Zapravo, neke od njih očekivale su se i prošle srijede na sjeveru Evrope.

Nije se, ipak, dogodilo da Miloš Degenek zaigra od prvog minuta, kao ni Milan Pavkov, a upravo prekomanda njih dvojice sa klupe na teren mogle bi biti najveće promjene. Uz povratak Marka Gobeljića.

Ukoliko dobije šansu od početka, jasno je da će Pavkov u špicu zamijeniti Ričmonda Boaćija, međutim, sa Degenekovom pozicijom postoji nedoumica: hoće li na štopera ili lijevog beka?

Reprezentativac Australije je po povratku u Zvezdu zaigrao uz desnu aut-liniju, protiv Radničkog, a i sam je o tome govorio pred novinarima.

"Kada imamo loptu, onda smo sa trojicom pozadi, a kada nemamo, onda sam bek", objasnio je tada Degenek.

Ukoliko bude u ulozi spoljnog igrača, onda će mjesto izgubiti Filip Stojković, a ako ga Milojević stavi u centralni dio odbrane, onda će to najvjerovatnije biti u paru sa Nemanjom Milunovićem, odnosno, umjesto Srđana Babića.

Postoji, ipak, još jedna opcija - Marko Gobeljić.

Izvor: MN PRESS



Zvezdin univerzalac je odradio pauzu zbog crvenog kartona u duelu sa Suduvom i ponovo konkuriše za mjesto na terenu. Propustio je duele protiv Helsinkija, ali to ne bi trebalo da ga mnogo poremeti. Dobar rad na pripremama donio mu je ulogu startera i vrlo je moguće da ga Milojević već u utorak vrati u tim. Na poziciju desnog beka, što znači da bi iz startne postave za revanš sa Helsinkijem ispala dvojica defanzivaca, možda Boaći, a možda i jedan vezista - Milan Jevtović.

Krilni napadač nije ostavio zapažen utisak u Finskoj, pa bi Mirko Ivanić mogao nazad u "prvih 11". Da li na lijevo krilo ili u sredinu, a Marin da se izvuče na bok, vidjećemo...

Dakle, Milojević je najavio iznenađenje, a dok ne vidimo zvaničan protokol utakmice, ostaje nam da nagađamo. Neka onda bude postava:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC