• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat pojačao protivnika Borca

Autor mondo.ba

Hrvatski rukometni internacionalac Goran Bogunović potpisao je sa grčki Olimpijakos s kojim će se banjalučki Borac sastati u prvom kolu EHF kupa.

  RK Borac doveo je Nikolu Jeremića, Nemanju Vučićevića, Vukašina Rakociju, te Giljerma Linjaresa de Souzu pred novu sezonu u kojoj će se boriti za domaće trofeje, ali i nastupati u EHF kupu.

I njegov protivnik u prvom kolu EHF kupa, grčki Olimpijaos doveo je nekoliko pojačanja, a posljednje među njima je hrvatski internacionalac Goran Bogunović.

Nekadašnji lijevi bek Šamberija, Flensburga, Zagreba, i još nekoliko rumunskih i arapskih ekipa potpisao je za klub iz Pireja.

„Olimpijakos je veliko ime u Evropu i srećan sam što sam dio ovako velikog kluba. Naš cilje je da osvojimo šampionsku titulu i kup u Grčkoj i u Evropi odemo što dalje. Uzbuđen sam i jedva čekam novu sezonu“., rekao je Bogunović.

Prije Bogunovića Olimpijakos je doveo još jegnog Hrvata, golmana Matiju Špikića, Grka Garifalosa Bajiosa, Turčina Durmuša Ali Tinkira te produžila ugovore sa nekoliko standardnih reprezentativaca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC