• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i na RTS i na Areni, Šćekić: Ozbiljan rival!

Autor mondo.rs

Prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope Partizan - Malatijaspor prenosiće i RTS i Arena sport. Aleksandar Šćekić, koji je igrao u Turskoj, "skenira" ekipu Malatijaspora.

 Partizan-Malatija-3.-kolo-kvalifkacija-za-Ligu-Evrope-TV-prenos Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prvotimac Partizana Aleksandar Šćekić je od 2016. do 2018. godine igrao u turskom klubu Genčlerbirligi i ujedno dva puta imao priliku da se susretne sa ekipom Malatijaspora, protivnika Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dakle, relevantan sagovornik pred dvomeč.

"Svi turski timovi imaju specifičan stil igranja pa tako i Malatija. Dosta trče, veoma su agresivni i igraju direktan fudbal i sa što manje pasova dolaze do protivničkog gola. Kada sam prije dvije godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu, vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta. Promijenili su i trenera i Aleksić više nije tu", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Dodaje da nije čudno što je Malatija prošle sezone savladala Fenerbahče, koji je bio u krizi.

"Riječ je o ozbiljnoj ekipi i nema zavaravanja da će utakmica biti laka. Sigurno da mnogo računa vode o odmoru igrača i privikavanju u uslovima kojim će igrati, zato su i došli dva dana ranije u Beograd", rekao je Šćekić i dodaje da će crno-bijele u revanšu čekati pun stadion.

Crnogorski reprezentativac je uputio poziv navijačima Partizana:

"Želim da im se zahvalim što su za prošlu utakmicu protiv Konah Ki Nomadsa došli u velikom broju i nadam se da će ih sad biti još više".

Postoji mogućnost da za Partizan debituje Japanac Takuma Asano, koji je prije nekoliko dana predstavljen kao novi igrač crno-bijelih.

Inače, Partizan je već zaradio više od 500.000 evra od dosadašnjeg učešća u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope. Samim plasmanom dobija 260.000 evra, a pobjedama u dva meča u 2. kolu kvalifikacija, dodatno je zaradio 280.000 evra.

Eventualnim plasmanom u posljednje, 4. kolo kvalifikacija (plej-of), Partizan bi zaradio minimum dodatnih 300.000 €, ali bi mu se taj iznos isplatio samo ako potom u plej-ofu ne bi imao uspjeha, odnosno ne plasira se u grupnu fazu Lige Evrope.

Partizan - Malatijaspor, četvrtak, 8. avgust od 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC