• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Smijali su nam se, u revanšu - inat!

Autor mondo.rs

Štoper Crvene zvezde ocijenio je da su srpske ekipe uvijek "posljednja rupa na svirali" kada je u pitanju sudijski tretman.

 Milos-Degenek-izjava-poslije-meca-Crvena-zvezda-Kopenhagen-1-1-Posljednja-rupa-na-svirali Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Miloš Degenek sa novinarima je podijelio utiske poslije prve utakmice trećeg kola Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji se završio razočaravajućim rezultatom 1:1.

Crvena zvezda je u finišu prvog poluvremena povela preko Milana Pavkova, a danski prvak izjednačio je "panjenkom" Vinda sa 11 metara u 83. minutu, nakon što praktično nije imao pravu šansu.

 "Svi mislimo da smo bili mnogo bolji, posebno u prvom poluvremenu. Za penal ne znam šta da kažem, nisam vidio tu situaciju, ali njihov lijevi bek mi je rekao da se bacio. Ali dobro, prošle godine je ovde protiv Spartaka iz Trnave isto bilo 1:1, pa smo prošli. Vjerujem da možemo opet", rekao je povratnik u Zvezdu.

Degenek nije želio mnogo da komentariše suđenje, ali je iz njegovih riječi jasno proisticao utisak da su crveno-bijeli oštećeni.

"Svi znamo kako to ide i funkcioniše. Krivo mi je samo što smo mi uvijek poslednja rupa na svirali i što su se njihovi igrači radovali i slavili prilikom izlaska sa terena. Smijali su nam se i zato bih volio da naš inat proradi u revanšu", završio je jedan od junaka Zvezdinog ulaska u grupnu fazu Lige šampiona 2018/19.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC