• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometna legenda postala vaterpolo trener!

Autor mondo.rs

Stefan Krečmar odlučio je da se oproba u drugom poslu, odnosno drugom sportu

Stefan Krečmar nekada je "prašio" rukometnim terenima, a 12 godina nakon završetka uspješne karijere odlučio je da se oproba u drugim "vodama".

Legendarni njemački rukometaš, koji je osim po dobrim igrama ostao upamćen i po brojnim tetovažama, pirsingu i čestim promjenama boje kose, prihvatio je da bude vaterpolo trener.

I to njemačke reprezentacije veterana!

On je poslije samo nekoliko razgovora sa igračima odlučio da se oproba u novom poslu i izazovu, i pomogne im, budući da je dosadašnji selektor Dirk Tizman zbog privatnih obaveza morao da se povuče sa klupe.

Njemačka vaterpolo selekcija veterana nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, a Krečmar je odlučio da im pomogne svojim savjetima.

Održao je nekoliko sastanaka sa njima, a odlučio je da ne putuje na šampionat, već je putem video linka svakodnevno u kontaktu sa ekipom i pomaže im svojim savjetima.  

"Da, prihvatio sam poziv i spremam momke za titulu. Svakodnevno im putem video linka šaljem savjete, usmjeravam ih na protivnike, ukazujem na važne stvari i nadam se da ćemo biti uspješni", poručio je Krečmar, koji je kao mali volio, i čak i trenirao vaterpolo.

Stefan Krečmar, koji ima 46 godina, sa ekipom Magdeburga svojevremeno je osvojio titulu prvaka Evrope, dok je sa rukometnom selekcijom Njemačke osvojio zlatnu medalju na Evropskom kupu 2002, i srebro na Svjetskom prvenstvu godinu dana kasnije. Drugo mjesto pripalo im je na i Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC