• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazna: Lukaku, ne možeš da ne dolaziš na treninge!

Autor mondo.rs

"Zakuvao" je situaciju i ako ne ode, pitanje je šta će biti sa njim... Sada se uzda samo u Inter!

Belgijanac na sve načine pokušava da napusti Mančester junajted.

Romelu Lukaku je tokom čitavog ljeta na meti Intera i Juventusa, s kojima klub ne može da se dogovori oko obeštećenja, a kako bi ubrzao čitav proces i poručio ljudima sa "Old Traforda" da popuste - Belgijanac je napustio Mančester i trenira sa Anderlehtom.

Već dva dana je u Briselu gdje održava formu sa omladincima Anderlehta, čiji je i sam bio član, a to se nije dopalo Junajtedu, posebno jer je stiglo do medija.

Klub nije želio da "potvrdi ili demantuje" ove informacije, da bi ove srijede engleski mediji saznali da će Romelu Lukaku biti kažnjen jer se nije spremao u njihovom trening centru "Karington", već u Belgiji...

Navodno, kažnjen je sa 400.000 funti, ali ukoliko "izboksuje" transfer u Inter, pošto se Juventus povlači iz trke, onda će vjerovatno biti vrijedno.

Ukoliko ipak "nerazuri" ne uspiju da ispune zahtjeve Mančester junajteda, koji traži oko 75 miliona funti u naredna 24 sata, pitanje je šta će se desiti sa Lukakuom i da li uopšte ima budućnost na "Old Trafordu" u tom slučaju.

Navodno, čelnici Intera su jutros odletjeli u London na novu rundu pregovora, a jasno je da "zatežu" zbog toga što nemaju finansijska sredstva kao neki drugi klubovi...

Romelu Lukaku je velika želja Antonija Kontea, koji ga juri praktično već pet godina od dana u Juventusu, preko Čelsija do Intera, a očigledno da isti pogled na kvalitete Belgijanca nema i Ole Gunar Solskjer koji najskupljeg špica u istoriji Junajteda - čak ne vidi ni kao prvi izbor sljedeće sezone.

Norvežanina brine kilaža i forma Lukakua, dok je posebno bijesan na njega jer je na društvene mreže okačio povjerljive podatke sa testiranja igrača.

Zbog toga je Lukaku propustio i najveći dio priprema Junajteda...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC