• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Najbitnija utakmica do decembra!

Autor mondo.rs

"Još nismo završili prelazni rok... Vjerujem da ova ekipa može da igra 30-40 odsto bolje, ali je za to potrebno vrijeme, pa i do oktobra", kazao je Savo Milošević na konferenciji pred Malatiju.

 Savo-Milosevic-konferencija-za-medije-i-najava-Partizan-Malatija-UZIVO-prenos-na-RTS-i-Arena Izvor: MN PRESS

Veliki izazov, najveći, u dosadašnjoj trenerskoj karijeri za Savu Miloševića!

Mladi strateg na klupi Partizana imao je u julu "evropski debi" protiv velškog Konas Kija i zabilježio je dvije pobjede (1:0, 3:0), a slijedi daleko teži rival iz Turske - Malatijaspor.

U pitanju je rival s kojim crno-bijeli nikada do sada nisu igrali, a koji je imao veoma zapaženu sezonu prethodne godine u Turskoj, kada su završili kao petoplasirani i u kojoj igra nekoliko poznatih internacionalaca.

/AKO PARTIZAN "IZBACI" TURKE - NAREDNI RIVAL IZ GRČKE ILI NORVEŠKE/


"Za nas je ova utakmica od ogromnog značaja, što se tiče ekonomskog i takmičarskog dijela. Veoma je bitno, od presudnog značaja da veliki klub kao što je Partizan igra u Evropi i ovo je možda i najbitnija utakmicakoju ćemo igrati do decembra", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Meč se igra u sredu od 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport.

"Ekipa je spremna, radimo na svim mogućim detaljima za koje mislimo da mogu da nam donesu određenu prednost. Vjerujem da možemo još da dignemo nivo trke i kvaliteta igre. To je suština početka sezone da dižete formu. Trebalo bi da smo poslije četiri utakmice već u dobroj takmičarskoj formi. Tu vidim prednost u odnosu na rivala koji je još u pripremama", kazao je Milošević.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Dodao je da će duel sa Malatijom biti najbolji test za Partizan u dosadašnjem dijelu sezone.

"Dosadašnji protivnici nisu u velikoj mjeri uspijevali da nas ugroze. Neće biti definitivnog suda na osnovu ove utakmice. Još nismo završili prelazni rok... Vjerujem da ova ekipa može da igra 30-40 odsto bolje, ali je za to potrebno vrijeme, pa i do oktobra. Nadam se da sutra možemo da izvučemo maksimum u ovom momentu i da će to biti dovoljno", rekao je trener Partizana.

SNIMAK SA KONFERENCIJE ZA NOVINARE

Pohvalno je govorio o Malatiji, za koju je rekao da je "tipičan predstavnik turskog fudbala".

Upitan da li će Partizanu više odgovarati stil Malatije koja igra fudbal, u odnosu na Konas Ki koji to nije činio, odnosno igrao je "bunker" svih 180 minuta dvomeča, Savo Milošević je rekao uz osmijeh: "Do sada smo pričali kako bi nam bilo lakše, ali vidjećemo sutra".

"Ekipa sa mnogo kvalitetnih stranaca, ekipa koja posjeduje veliki kvalitet. Malatija je bila peta u turskoj ligi. To je ekipa koja je pokazala konstantnost tokom cijele sezone i ima zavidan kvalitet. Njihova agresija je karakteristika koja nama najmanje odgovara. To im omogućava veliku prednost na terenu", naveo je on.

Milošević nije želio da otkrije sastav. Sve igrače ima na raspolaganju, jedino je neizvjestan Nemanja R. Miletić, kome je nateklo stopalo poslije utakmice sa Mačvom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC