• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Revanš za nedjelju dana, Pavkov spreman za dvije!

Autor mondo.rs

Neizvjesno je da će napadač iz Begeča biti spreman za meč na "Parkenu".

Vladanu Milojeviću sigurno je laknulo kada su mu ljekari iz Crvene zvezde jutros saopštili da povreda Milana Pavkova nije teže prirode, ali vijesti nisu do kraja sjajne...

Prema informacijama iz kluba, Pavkov je pregledan i očekuje se pauza od dvije nedjelje zbog povrede zadnje lože, s tim da će u klubu učiniti sve da se oporavi ranije i tako zaigra u revanšu protiv Kopenhagena - zakazanom već za sljedeći utorak.

Pavkov je bio jedna od najvažnijih karika u igri Crvene zvezde protiv Danaca, postigao je i gol koji je kasnije "poništio" Vind iz penala (1:1), pa je jasno koliko je bitno da zaigra.

Napadač iz Begeča, kada god je na terenu, uspijeva da promijeni tok dešavanja na terenu, pa bi Crvenoj zvezdi na "Parkenu" sigurno značio i kao opcija sa klupe, baš kao što je to bio slučaj protiv Salcburga u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona prošle sezone.

/Zvezda pokazala da može - kad hoće/

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ove sezone postigao je važan gol i protiv Helsinkija, u 90. minutu meča na "Marakani", za koji se ispostavilo da je bio ključan za prolazak u 3. kolo.

Protiv Kopenhagena je "preuzeo" mjesto startera od Boaćija i odmah potvrdio treneru Milojeviću da može da se osloni na njega, čak iako je gol dao povrijeđen - pošto se još u drugoj minuti utakmice požalio na bol u zadnjoj loži poslije jednog duela.

Pavkov je inače bio na "izlaznim vratima" Crvene zvezde, pregovarao je s klubom iz Kine i otišao na pregovore, ali na kraju nije dobio ugovor koji je prethodno dogovorio.

Osim njega, problem sa povredom ima i Milan Rodić i neizvjestan je za Kopenhagen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC