Zabavite se: Čiji navijači su najbolji ljubavnici?

Autor:

Zanimljivo istraživanje u Velikoj Britaniji otkrilo navijači kog fudbalskog kluba su najbolji ljubavnici!

Zabavite se: Čiji navijači su najbolji ljubavnici? Foto: Guliver/Getty images, Vasyl Dolmatov

Istraživanje koje je sprovela kompanija igračaka za odrasle LELO iz Velike Britanije, otkrilo je da navijači londonskog Totenhema najbolji ljubavnici (mada je to njihova subjektivna ocena, razume se), prenosi "Miror".

U istraživanju je učestvovalo više od 4.000 ljudi, a 71 odsto navijača Totenhema je procenilo da njihova partnerka doživi vrhunac prilikom svakog odnosa.

Međutim, kada je reč o ličnim sposobnostima u krevetu, navijači Čelsija, Mančester Junajteda i Mančester sitija sebe smatraju najboljim, a sebi daju prosečnu ocenu 6,22 od 10.

Na drugoj strani skale, navijači Brajtona i Houv Albiona sebe smatraju lošim ljubavnicima - prosečna osena je 4,6 od 10. Uprkos tome, upravo ovi navijači su seksualno najaktivniji, a 87 odsto njih kaže da u seksualnom odnosu uživaju najmanje jednom nedeljno.

Najmanje seksualno aktivni su navijači Vet Hema (Wet Ham) - 19 odsto njih nikada nije imalo se*s.

"Rezultati pokazuju da postoji velika razlika u kvalitetu seksualnog života navijača različitih fudbalskih klubova Premijer lige. Takođe, pokazuju da to koliko mislite da ste dobri u krevetu ne mora uvek da se poklopi sa tim koliko ste vi i partner(ka) zadovoljni odnosom", rekla je Kejt Mojl, stručnjak iz Lelo kompanije. Ona je i dodala da bi "navijači trebalo da prenesu strast sa terena u krevet".

Evo liste klubova čiji su navijači, prema ovom istraživanju, najbolji ljubavnici:

Totenhem

Njukasl

Mančester junajted

Lester

Arsenal

Liverpul

Mančester siti

Čelsi

Vest hem

Bornmut

Brajton Houv

Ostale vijesti