• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napustio Mitrovića: Dijete Fulama u Totenhemu

Autor mondo.ba

Londonski Totenhem doveo je još jedno pojačanje u ljetnom prelaznom roku i to iz gradskog rivala Fulama, koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige.

U "pijevce" je za 25 miliona funti (27 miliona evra) prešao mladi engleski reprezentativac Rajan Sesenjon, prenijela je agencija "Anadolija".

Prema informacijama britanskih medija u sklopu dogovora dva kluba, u Fulam će preseliti i vezni fudbaler Džoš Onoma, a vrijednost transfera bi uz ispunjavanje određenih bonusa mogla dostići iznos od 30 miliona funti (32,5 miliona evra).

Sesenjon je dijete Fulama, a za prvi tim kluba sa "Krejven Kotidža" čije boje brani srpski golgeter Aleksandar Mitrović, odigrao je 120 takmičarskih utakmica i postigao 25 golova.

Pored 19-godišnjeg lijevog beka, Totenhem je doveo i argentinskog fudbalera Đovanija lo Selsa, koji u London dolazi na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora od Real Betisa.

Ranije su "pijevci" angažovali Tangaja N'Dombelea iz Olimpik Liona za 62 miliona i Džeka Klarka iz Lidsa za 11 miliona evra.

Ljetni prelazni rok u Engleskoj traje danas do 18 sati, pa se može očekivati izuzetno uzbudljiv dan na fudbalskom tržištu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC