• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Siti i Bajern: Sane mora "pod nož"

Autor mondo.rs

Gvardiola je ostao bez igrača na duži period, a Bajern bez pojačanja...

Ni novi ugovor, a ni novi klub!

Sjajni njemački reprezentativac Liroj Sane moraće na operaciju koljena zbog "kidanja" prednjih ukrštenih ligamenata, zbog čega ga očekuje duga pauza i možda ćemo ga na terenu vidjeti tek u završnici nove sezone.

Do povrede je došlo na utakmici Komjuniti šilda protiv Liverpula, kada je morao iz igre već u ranoj fazi utakmice, a činilo se da bi to mogla da mu bude i posljednja u dresu "građana".

Sane je bio u intenzivnim pregovorima sa Bajernom oko odlaska na "Alijanc arenu", a najveći razlog za to jeste sigurno mjesto startera i daleko bogatiji ugovor od onog koji mu je nudio Mančester siti, dok je naravno važno bilo i to što bi se vratio u domovinu.

Siti je "odolijevao", pokušavao da ubijedi Sanea da ostane na "Etihadu", a Bajern se prethodnih dana molio da povreda nije toliko ozbiljna da bi se povukli iz priče.

Ipak, doktori su procijenili da je za Sanea najbolje da operiše koljeno što sa sobom povlači dugo odsustvo sa terena, tako da je Bajern odlučio da se okrene drugim rješenjima jer im je pojačanje po krilu potrebno odmah.

Sane je u Mančester sitiju od 2016. godine kada je stigao iz Šalkea i aktuelni ugovor ga sa "građanima" veže do 2021. godine, što znači da će tim sa "Etihada" - ako propadnu pregovori - vjerovatno prodati Nijemca idućeg leta.

Za sada je za klub odigrao 134 meča, dao 39 golova i asistirao za još 45.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC