• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Borac odlično izgledao u napadu

Autor mondo.ba

Trener RK Borac m:tel Mirko Mikić zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv evropskog prvaka, Vardara, koji je na kraju slavio sa 34:30.

 Mirko mikić izjava poslije Borac - Vardar - Izgledali smo dobro u napadu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši banjalučkog Borca pružili su dostojan otpor šampionu Evrope, skopskom Vardaru, a uprkos porazu od četiri gola razlike, trener Mirko mikić zadovoljan je igrom crveno-plavih.

"Postignuta su 64 gola, što znači da su se i oni trudili, kao i mi i ostale ekipe, da to trčanje pokušamo prebaciti na teren. To sam i govorio da je poenta i pokazalo se da je dobra stvar. Naš kondicioni Nenad Rađević je dobro odradio posao i stvarno dobro smo trčali, parirali smo i konkretno u tom segmentu igre nismo nimalo zaostajali za njima i to me posebno raduje“, rekao je Mikić, a potom istakao ono što je najbolje funkcionisalo.

"Ono s čim sam prezadovoljan je na koji je način napad funkcionisao, s obzirom da je početak i prva utakmica. Lijepo smo izgledali u napadu i za mene je zaista bila lijepa utakmica. Oni su bili u punom sastavu, nisu se štedjeli“. 

Bio je ovo duel nekadašnjeg šampiona Evrope protiv aktuelnog prvaka Starog kontineta.

"Ne mogu da razmišljam na taj način, prva je utakmica, novi im je trener, tako da nisam ni razmišljao na taj način. Poenta svega je da smo dobili šansu da igramo prtiv takve ekipe i nismo se obrukali. Nisam gledao to na taj način, već na neku utakmicu protiv favorita i da treba da pokažemo koliko možemo i znamo, a sigurno je da je priviliegija igrati protiv ovakve ekipe i volio bih da igramo češće protiv vrhunskih ekipa“, rekao je Mikić.

U dresu Borca zaigralo je nekoliko novajlija, a Mikić je zadovoljan njihovim učinkom.

"Novi igrači su se uklopili. Pokazali su se dobro, odigrali dobro u oba smjera, nisu bili loši ni na toj desnoj strani gdje sam se malo pribojavao zbog neiskustva. Prvo poluvrijeme je bilo ok u drugom su se razigrali, rastrčali i fino je to izgledalo. Pivot Vučićević je odigrao u oba smjera dosta i i bilo je dobro“.

Mikić je na kraju istakao da njegova ekipa mora da igra motivisano i protiv „velikih“ i protiv „malih“ ekipa.

"Sutra imamo utakmicu protiv Leotara i ako ne odigramo ovako dobro ništa nismo uradili. Treba u prijateljskim utakmicama graditi pobjednički mentalitet. Ne treba razmišljati da li se igra provit evropskog prvaka ili ekipi iz naše lige“, istakao je Mikić.

Banjalučani će 16. i 17. avgusta igrati dvomeč protiv slovenačkog tima Škofja Loka u Prijedoru i Banjaluci, zatim 23. i 24. avgusta rival će biti hrvatka ekipa Sesvete, a postoji mogućnost da prije duela sa Olimpijakosom u prvom kolu Kupa EHF odigraju i prijateljski meč protiv Šartra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC