• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić i Žižović: S(p)retna pobjeda Borca

Autor mondo.ba

Treneri bijeljinskog Radnika i banjalučkog Borca, Mladen Žižović i Branislav Krunić, složni u ocjeni da su "crveno-plavi" sretno stigli do bodova u Bijeljini u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Radnik - Borac 1:2, izjave Mladen Žižović, Branislav Krunić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučani su u subotu savladali Radnik kladioničarskim žargonom "iz keca u dvojku" nakon što je rezervista Saša Kajkut pogodio mrežu u 97. minutu i usput završio razbijene arkade poslije sudara sa golmanom Daliborom Kozićem.

Kajkut brži od pištaljke, PREOKRET Borca!

Šef struke crveno-plavih Branislav Krunićbio je zadovoljan osvojenim bodovima, ali je priznao da je pobjeda Borca došla i uz pomoć boginje "Fortune".

"Mislim da je bila kvalitetna utakmica u ovakvim uslovima, gdje je bilo teško dati svoj maksimum. U prvom poluvremenu, ekipa Radnika je dobro ušla u meč, postigla pogodak, dok se nama povrijedio igrač. Otvorila nam se utakmica onako kako ne treba. Do 30. minuta nismo uspjeli da se snađemo, a u posljednjih 15 minuta smo se vratili u igru. Drugo poluvrijeme smo odigrali dobro i kvalitetno, znao sam da moji igrači to mogu. Bili smo u grču jer teško dolazimo do golova, teško do pobjeda. Takva je i ova danas, stigli smo do nje u posljednjim trenucima golom igrača koji je razbio arkadu. Imali smo dvije prinudne izmjene, ali protiv kvalitetnog tima kakav je Radnik pružili smo dobru partiju i na kraju imali i sreće da pobijedimo", rekao je Krunić i zahvalio kolegi sa klupe Radnika Mladenu Žižoviću na lijepom prijemu i fer i korektnoj igri.

"Imaju kvalitetan tim, mi smo danas odnijeli bodove poslije dugo vremena i želim im mnogo sreće i uspjeha u nastavku prvenstva", dodao je trener Borca.

Iako je bio ljut tokom meča zbog "sumnjivog" jedanaesterca Banjalučana, trener Radnika Mladen Žižović je čestitao Borcu na ostvarenoj pobjedi, nazvavši je sretnom i spretnom.

"U pripremi smo upozorili na neke stvari, međutim nismo uspjeli da to iskontrolišemo. Nismo se podigli poslije izjednačujućeg pogotka Borca, ušli smo malo nervozno, pa je Borac preuzeo inicijativu, ali smo izgubili danas nakon jedne kardinalne greške. Žestok udarac za nas, moramo se što prije oporaviti. Imamo određenih problema, ali generalno, ruke su nam vezane. Pokušaćemo da se izdignemo iz svega što se dešava, naravno da sam najodgovorniji za stanje, ali moramo stvari korjenito da mijenjamo ako želimo da se ove sezone borimo sa našim klubovima. Želim da čestitam Borcu na sretnoj i spretnoj pobjedi u posljednjem minutu, kao i na fer i korektnoj igri, a mi ćemo pokušati da se borimo do kraja prvenstva", istakao je Žižović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC