• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neško Milovanović: Stvorićemo kult reprezentacije

Autor mondo.rs

Novi selektor mlade reprezentacije ističe da su problematične pozicije desnog beka i zadnjeg veznog, a da imamo raskoš u veznom redu... Ne isključuje mogućnost da za "orliće" igraju i oni sa statusom "A" reprezentativca.

 Neško Milovanović: Stvorićemo kult reprezentacije Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije je na novom početku!

Nakon razočaravajućeg nastupa na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, uz debakl protiv mlade reprezentacije Nemačke, "orlići" počinju novi ciklus - sa novim selektorom na klupi, uz nadu da će imati šansu da poprave utisak za dve godine.

Nenad Milovanović rekao je da je pred njim i igračima da stvore kult reprezentacije.


"Svi zajedno imamo zadatak da stvorimo kult reprezentacije. Igračima taj grb na dresu mora da bude svetinja, ne samo rečima već i delom. Kada dođu u Staru Pazovu, treba da znaju gde su i zašto su došli", rekao je Milovanović u intervjuu za FSS.

Mladu reprezentaciju Srbije od septembra čeka novi ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

"Ne tražim alibi, ali malo smo hendikepirani sa vremenom za razliku od Rusije koja je već bila na okupu, odigrala nekoliko pripremnih utakmica, selektirali su dobar tim. Očekujem da proradi srpski inat, moja misija je da kod igrača stvorim glad za uspehom", rekao je on.

Milovanović se osvrnuo i na sastav ekipe, navodeći da mu se čini da fale igrači na pozicijama desnog beka i zadnjeg veznog. 

"Možda smo malo deficitarni na pozicijama desnog bočnog defanzivca i zadnjeg veznog, najjači smo u ofanzivnom delu gde mogu da računam na naše internacionalce Vlahovića, Joveljića, Adžića, Zlatanovića. Ne mogu decidirano da kažem da neću pozivati igrače koji su već obezbedili status A reprezentativca, ali oni po povratku među svoje vršnjake nemaju više isti motiv i tu dozu adrenalina koju ja želim da vidim kod svakog svog igrača", rekao je selektor mlade reprezentacije Srbije.

On je kazao da mu ne dostaje rad na dnevnom nivou, ali žali što ne može da stalno radi s igračima.

Milovanović je dodao da u superligaškim timovima ima mnogo potencijalnih reprezentativaca, a posebno iz redova Čukaričkog.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC