• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA zaokružio tim: Najbolji strijelac Evrolige!

Autor mondo.rs

Moskovljani sve jači i jači pred novu sezonu...

 Majk-Dzejms-presao-u-CSKA-Moskva Izvor: MN PRESS

Novi trener Milana, sjajni Etore Mesina, već po stupanju na dužnost odlučio je da se odrekne Majka Džejmsa i da prednost u novoj sezoni dobije Šelvin Mek, što je značilo da najbolji strijelac Evrolige iz prošle sezone "izlazi na tržište".

Majk Džejms (28, 183 cm) pregovarao je sa više klubova, a na kraju je stigao u redove CSKA iz Moskve s kojim je zvanično potpisao ugovor na jednu sezonu.

"Srećan sam što sam se pridružio timu koji ima pobjedničke ambicije i pobjednički mentalitet. Počastvovan sam što me je Dimitris Itudis odabrao i dozvolio mi da dođem u redove prvaka Evrope. Spreman sam da pomognem", kazao je Majk Džejms za sajt ruskog kluba.

U dosadašnjem dijelu karijere u Evroligi, u kojoj je odigrao 112 mečeva, nosio je dresove Baskonije, Panatinaikosa i Armanija, a sigurno će pomoći i CSKA iz Moskve.

Teško da će imati toliko "široka ovlašćenja" kao u Armaniju prošle sezone kada je osvojio "Alfonso Ford" trofej zbog prosjeka od 19,8 poena po meču u regularnom dijelu, ali će svakako biti važan dio rotacije tima Dimitrisa Itudisa.

Trener "armejaca" je potvrdio da je to ujedno bio i posljednji njihov transfer ove sezone pošto su u klub prethodno stigli Darun Hiliard (Baskonija), Ron Bejker (Vašington), Johanes Fojtman (Baskonija), Janis Strelnijeks (Olimpijakos) i Kosta Kufos (Sakramento).

Vrijedi istaći da su otišli Hanter, De Kolo, Higins i Rodrigez...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC