• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interovi ''šamari'' Juveu - Lukaku, pa Darmijan!

Autor mondo.ba

''Nerazuri'' doveli Lukakua, a za sezonu 2020/2021 ''rezervisali'' i Darmijana. Za oba igrača bio zainteresovan Juventus.

U pauzi između dva šampionata Inter je, čini se, ''izvojevao dvije pobjede nad Juventusom'' po pitanju transfera!

''Nerazuri'' su u svoje redove doveli Romelua Lukakua, koji je već u prvoj utakmici dokazao zašto su se ''nerazuri'' borili za njegove usluge s obzirom da je četiri puta tresao mrežu u duelu sa niželigašem Virtusom iz Bergama.

Sa početkom nove sedmice, sa Apeninskog poluostrva dolaze informacije da je milanski velikan dogovorio još jedan transfer iz Mančester junajteda – i to još jednog fudbalera za kojeg je bio zainteresovan i aktuelni šampion Italije!

Naime, prema pisanju tamošnjih medija, Inter je završio sav posao oko transfera defanzivca ''crvenih đavola'' Matea Darmijana, koji će sljedeće godine u ovo doba, kao slobodan igrač, doći u tim sa Meace i sarađivati sa Antonijom Konteom.

Italijan je prije četiri godine stigao na Old Traford, a tokom tog perioda često se njegovo ime dovodilo u vezu sa prelaskom u redove ''stare dame'', ali je sve ostalo samo na spekulacijama.

Ipak, sljedećeg ljeta će se vratiti na Apenine, gdje je, prije dolaska na Teatar snova, igrao za Milan, uz jednu sezonu pozajmice u Padovi, Palermo i Torino, gdje je i ostavio najveći trag.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC