• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba poručio: I dalje stoji veliki upitnik...

Autor mondo.ba

Situacija oko Pola Pogbe još uvijek nije dobila svoj epilog.

Izrazio je želju da napusti trenutni klub i pronađe novu sredinu, pojavila se informacija da bi to mogao da bude Juventus, pa je u prvi plan iskočio Real Madrid, ali je Pol Pogba do daljnjeg član Mančester junajteda.

Tokom vikenda iza nas, ''crveni đavoli'' su na startu Premijer lige, u prvom derbiju u sezoni, ispratili Čelsi uz četiri lopte u mreži Kepe Arizabalage.

Veliki udio u trijumfu koji mnogo daje četi Ole Gunara Solskjkera na samopouzdanju za nastavak isrcpne sezone u elitnom fudbalskom rangu na Ostrvu imao je i Pogba, koji je asistirao Rašfordu za treći, a potom i Danijelu Džejmsu, mladom novajliji koji je stigao ovog ljeta iz Svonsija, za četvrti pogodak.

Ipak, iako je dao sve od sebe za uspjeh svoje ekipe, Pogba u izjavi za britanske medije ističe da to još uvijek ne znači da neće napustiti Ostrvo. Podsjetimo, Mančester junajted je odbio ponudu ''kraljevskog kluba'', koja je glasila – 27.6 miliona funti plus Džejms Rodrigez. Madriđani su bili spremni da, uz novac, ponude i Bejla u drugoj opciji, ali se ni to nije realizovalo.

''Radim ono što volim. Uvijek ću dati maksimum kad god sam na terenu. Znamo da je mnogo stvari već rečeno, ali i vrijeme će sve pokazati i reći svoje. I dalje je iznad mene veliki upitnik'', rekao je za Skaj sport Pogba, koji je briljirao u duelu sa ''plavcima''.

Prelazni rok u Engleskoj je istekao, ali to, za Pogbu, još uvijek ne znači ništa.

Francuski vezista još uvijek može da promijeni sredinu, ukoliko za to dođe ponuda koja će odgovarati njemu, ali i sadašnjem klubu. Prelazni rokovi u ostalim ligama ''petice'', u zavisnosti od takmičenja, traju najkasnije do drugog septembarskog dana.

Do tada, Pogbi ne preostaje ništa drugo nego da se priprema za prvo ovosezonsko gostovanje, koje igrače norveškog trenera očekuje sljedećeg ponedeljka protiv Vulverhemptona, koji je na startu ove sezone remizirao (0:0) na gostovanju kod Lestera, što je jedna od dvije utakmice prvog kola koje su završene najnepopularnijim rezultatom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC