Nestao mladić iz Banjaluke

Autor:

Policiji je prijavljen nestanak Darka Kolarevića (26), koji je posljednji put viđen u subotu 10. avgusta, oko 17 časova, kada je otišao od kuće iz ulice Zmaj Ognjena Vuka, od kada mu se gubi trag.

0
A- A A+
Foto: PU Banjaluka

Iz PU Banjaluka su saopštili da je nestanak Kolarevića prijavljen u nedjelju oko 8.00 časova i da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju njegovog pronalaska.

Kolarević je visok oko 205 centimetara, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava, plavi šorts i plave papuče sa natpisom "fila".

"Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica, a o navedenom obavješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", poručuju iz polcije.

Policijska uprava Banjaluka apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

Sa svim radnjama u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe.

Ostale vijesti