• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ne mogu Sane i Odoi, stiže zemljak Nike Kovača

Autor mondo.rs

A ne tako davno Inter je "zavlačio" Mančester junajted i tražio 70 miliona za njega, sada ga pušta na pozajmicu...

Zvanično je!

Čitavog ljeta Bajern je tragao za krilnim fudbalerom koji će pojačati konkurenciju na ovoj poziciji poslije odlaska Arjena Robena i Franka Riberija, ali je izostala "bomba" od transfera.

Povrede su pokvarile planove Bajerna oko dovođenja Kaluma Hadson-Odoija (Čelsi) i potom Liroja Sanea (Mančester siti), tako da je Niko Kovač posegao za trećom opcijom koju je imao na stolu - svojim zemljakom iz Intera.

Bajernovo pojačanje za narednu sezonu je Ivan Perišić (30) koji stiže iz Intera na jednogodišnju pozajmicu vrijednu pet miliona evra.



U pitanju je fudbaler koga Niko Kovač veoma dobro poznaje i cijeni, trenirao ga je već i u reprezentaciji Hrvatske, a ima i veliko iskustvo igranja u Bundes ligi pošto je već nosio dresove Borusije Dortmund i Volfsburga.

Ivan Perišić nije u planovima Antonija Kontea za narednu sezonu, pošto nije mogao da odgovori njegovim zahtjevima da nastupa kao lijevo krilo u formaciji sa tri igrača pozadi, nije se snašao ni u vrhu napada, pa su sve tri strane procijenile da je za Hrvata najbolje da ode u Bajern, dok ostaje otvoreno pitanje da li će "nerazuri" dovesti još neko pojačanje do kraja avgusta.

Ukoliko ispuni očekivanja, klub će moći da ga otkupi za 20 miliona.

Perišić je jutros prošao preglede u Minhenu i uskoro će biti prezentovan kao novi igrač tima sa "Alijanc arene", a zanimljivo je da je prošlog ljeta Inter odbio mnogo veće ponude za njega i očigledno pogriješio.

Tada je u igri bio odlazak u Mančester junajted za tri puta više novca.

U dresu Intera igrao je od 2015. godine i postigao je 40 golova na 163 nastupa, dok je osim pomenutih nemačkih klubova igra i za Klub Briž, Roselar i Sošo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC