Paulo Dibala sve bliže dresu ''svetaca''?

Autor:

Sjajnom Argentincu se nije išlo u Mančester, londonski ''pijevci'' su takođe otpali kao opcija…

Paulo Dibala sve bliže dresu ''svetaca''? Foto: Tanjug/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Potencijalni transferi u Mančester junajted ili Totenhem su se izjalovili, ali se nedavno pojavio kandidat iz Francuske koji želi Dibalu i šanse da ga angažuje sve su, čini se, veće!

Prema pisanju italijanskih medija, argentinski ofanzivac bi mogao da zaduži opremu pariških ''svetaca'', koji, navodno, žele da zvijezdi ''stare dame'' ponude petogodišnji ugovor, a kao član aktuelnog šampiona Francuske primao bi 12 miliona evra po sezoni!

Naravno, ovaj transfer umnogome zavisi od toga kako će se riješiti slučaj Nejmar.

Brazilac je, u ovom trenutku, član Parižana, ali s obzirom da nije bio u protokolu za prvu utakmicu u Ligi 1 protiv Nima postoje velike šanse da promijeni sredinu i vrati se možda u Barselonu koju je napustio prije dvije godine po cijeni od 222 miliona evra, ili da postane saigrač, između ostalog, Luke Jovića i Edena Azara i zaduži opremu kraljevskog kluba, koji želi da povrati primat kako na Pirinejima, tako i u Ligi šampiona.

Navijači Pari sen Žermena su mu već poručili da je nepoželjan, a možda će im idol uskoro biti fudbaler koji, kao i Nejmar, dolazi sa prostora Južne Amerike...

Ostale vijesti